1. 76.
    0
    @63 bak kardeşim. alfabede q harfi yok ama kullanıyorum bunu bile yobazlıkla karıştıracak kadar beyinsizsın umarım aklını başına alırsın.
    hp nerde yapılırsa nerde paketlenirse etsin farketmez. bugun hp alıp turkiyede satan firma bunu yurd dişindan 1000 dolara alıyorsa ve abd de kriz cıktı diye dolar artıyorsa ne olacak tuketiciyi etkilemeyecek mi?az kafanı caliştir lutfen.
    dahası kusura bakma ama bilgisayar muhendisliğini bir pc ile karıştıracak kadar cahilsin(bu konuda).ben bilgisayar muhendisiyim ve snein zannetiğin gibi diğer ulkere gitmiyorlar dahası bilgisayar muhendisleri cok iyi maaşa calişiyor.iş bulamıyorum diyen bana gelsin yeterki azıcık ama azıcık universite okurken kendini geliştirsin yeterki sıfır olmasın.

    10 sene önce kiralar 60 imiş şimdi 700 imiş bana bunu her hangi bir şehir de ispatla lutfen. emlak sitelerine gir orada arşiv var mesele bak bakırkoyde 2002 de kiralar ne kadar şimdi ne kadar yanıldıgını görursun. internete nasıl 2002 den beri yuzde 450 zam yapılmış? buna senin aklın alıyor mu?2000 li yıllarda internet nerdeyse şimdiki ile aynı idi
    ···
   tümünü göster