1. 1.
    +7 -17
    @28 31 ağustos 1966'da i̇stanbul - taksim'de, çorum'dan i̇stanbul'a kadar yürüyen adamlarıyla birlikte ayaklanma başlattı ve ortalığı birbirine kattı. bu kargaşada çok vatandaş yaralandı.

    - 19 ocak 1967'de o zamanki bir öğrenci yurdunun devir edilmesi sırasında adamlarıyla birlikte ayaklanma yaptı ve yine çok sayıda vatandaş yaralandı.

    - 12 haziran 1968'de i̇stanbul üniversitesini adamlarıyla birlikte işgal edip pek çok öğrenciyi öldürdü.

    - 7 mart 1968'de i̇stanbul üniversitesi'nde yapılan aiesec genel kurul toplantısında adamlarıyla birlikte salonu savaş alanına çevirdi.

    - 16 mart 1969'da karşıt görüşlü bir göğrenci hareketinin i̇stanbul'da bir miting yapması üzerine adamlarıyla birlikte bu miting yapan öğrencilere saldırdı...

    - 31 mayıs 1969'da i̇stanbul üniversitesi'ni adamlarıyla birlikte işgal etti. bu işgal sırasında polisle girdikleri çatışmada yaralandı.

    - üniversitede yapılan bir aramada dürbünlü tüfekle (suikast tüfeği, bu tüfek türü kesinlikle savunma amaçlı kullanılamaz.) yakalandı.

    - 11 ocak 1971'de adamlarıyla birlikte i̇ş bankası, ankara - emek şubesini soydu.

    bunların yanısıra bu çapulcu vatan haini bir dönem türkiye'den kaçıp, filistin'deki kamplarda eğitim görerek geri türkiye'ye gelmiştir.

    nihayet 6 mayıs 1972'de ankara merkez kapalı cezaevinde idam edildi. i̇dam sehpasına zütürülürken ayakkabılarının askerlere kesinlikle bırakılmamasını özellikle istemiştir. bu derece de ordu ve asker düşmanı bir soys
    ···
   tümünü göster