1. 26.
    +1
    ulan gece 3:00 üye alımı yapıyoruz max. 3-4 saat sürecek bir süreç ki aylardır senelerdir üyelikler sürekli kapalı duruyor, haftalık-iki haftalık periyodlarla alakasız gece saatlerinde açılarak alım yapılıyor.
    hal böyleyken nasıl "üyelikleri açıyorsunuz lan zütler" diye ortalarda dolaşabilyorsunuz yüzsüz huur çocukları. türkiye'nin en salakça işini yapan sözlüğüyüz. inci'ye üye olmak isteyenlerini aylardır dışarıda bırakıyoruz. tek tek bana göstertmeyin günde 100leri aşan mailler alıyoruz üye olmak isteyenlerden. bu adamları hangi akla hizmet ortamdan uzak tutma girişiminde bulunucaz...

    biz yola çıktığımızda burası farklı, her isteyen üye olabilir diye girdik. biz insanları kategorize etmiyoruz diye girdik. bu salak bu zeki diyerek insanları sınıflandırmıyoruz diye yırtındık. zütümüzü yırttık salaksak salağın en önde gideniyiz, öküzsek recep ivedik karakterinden bile sığ ve öküzüz diye.

    sizin bu elitizm aşkınız nereden geliyor? yetmedi mi insanları tvlerde gazetelerde bidonkafa-göbeğini kaşıyan-çoban diye sınıflandıran zütlerin ikiyüzlülükleri? birde sizler mi başladınız bu lanet ikilemlere.

    lan 95li adam görüyorum şaşırmıyorum, direkt siliyorum da; "panpa seviye çoh düştü yeaaa" diyenlerini görünce 51.area da uzaylı görmüşcesine şaşırıyorum.

    olayı yanlış anlamayın beyler, biz süper ari bir ırk oluşturmaya çalışmıyor, sıradanlığımız ile eğlencemize bakıyoruz. süfer muhteşem elit, bilgili insan arayanların yerleri belli.

    hadi eyvallah.
    ···
   tümünü göster