1. 126.
    +5
    Siz sanıyormusnuz ki bunları 18 yaşının üzerinde yazarlar yapıyor? Bunların hepsi henüz ergenliği tamamlayamamış, asosyal, dersleri düşünen, tripkolik yada mc yaralı şişman dinleyen gençler yapıyor. Adam ne yapsın? Dışarıda sövemiyor burada gelip sövüyor, hayatında görmediği uyuşturucu ile alakalı muhabbetler yapıyor.

    Açık konuşalım beyler,

    Ben 23 yaşında işinde gücünde herifin tekiyim. Kime küfür edileceğini, kime küfür edilmeyeceğini çok iyi biliyorum. Zamanında bunun sıkıntısını da çekmiş bir kişiyim çünkü başka yerlerde. Siz bu adamları buraya almaya devam ederseniz eğer devam ederler ki burada bile devam ediyorlar. Daha dün başlık açtım, geçelim sunucumuza diye bilin ki o kadar seviyorum bu dıbına çaktığımın sözlüğünü. Ama bu yaş ortalaması ile olmaz. Bugün moderasyon yaptığım firmaların facebook sayfalarında bile 10 yaşında 12 yaşında kızlar, erkekler birbirlerine "beyin terk" "panpa" tarzında hitap ediyorlar.

    Bırakın reklam yapılmasın, bırakın gibertmeler gizli olsun yayılmasın. Çocuklar buraya geliyor, hem sözlüğün ağzına sıçıyor hem de kendi kişiliklerinin içine ediliyor. Şimdi bu yazdıklarımı okuyanlar arasında bile varlar hatta buraya kadar okudular.

    Büyük ihtimal belirli bir yaşın üzerindekiler gayet ılımlı tepki verecek, ama liseli olarak tabir ettiğimiz ergenler büyük ihtimal ya eksileyecek ya da küfür falan edecek.

    Gelin hepsini temizleyelim inci ve Moderatör arkadaşlar. Adam gibi bir sözlük olunca burası davaların nasıl azalacağını göreceksiniz. Çünkü o küfürlerin bir çoğu zaten stresli liseliler ve ilk okullular tarafından yapılıyor.
    ···
   tümünü göster