1. 1.
    +20
    1 adet kalp şeklinde 10cm yüksekliğinde orta büyüklükte karton kutu. (maliyet 20tl civarı!)
    1 adet üzerinde "seni seviyorum" "ay lav yu" tarzında yazılar bulunan, yine kalp şeklinde, içi helyumla dolu (hani böyle janjanlı!) balonlardan. (maliyet 7,5-15 tl arası)
    21-31 adet (ne kadar çok olursa o kadar iyi! ) kırmızı, yaprağı bol gül. (maliyet 0-15 tl arası!) (nasıl 0'a malederim diyosan, benim eskiden bi kız arkadaşım için yaptığımı yap, gece 02:00-03:00 sıraları çık, bahçelerden 3-5 budayarak(!!!) 2 mahalle gezsen yeter.
    1 adet aşk mektubu ya da güzel sözler yazılmaya uygun kartpostal olabilir, mektup kağıdı olabilir... sana kalmış neye yazacağın artık. (maliyet 1-5 tl arası.)
    10-15 cm uzunluğunda basit, ince bir ip. (annelerin dikiş çantasından araklama, bu da demek oluyor ki beleş )
    1 adet yapıştırıcı yahut bant. (bant-yapıştırıcı piyasasıyla pek içli dışlı değilim şu ara, bilemicem ama en fazla 1tl olsun... )

    hazırlanış:
    kalp şeklindeki kutu alınır, diğer ucunu yine kalp şeklindeki balona bağladığımız ip kutunun tabanına yapıştırılır.
    kutu tabanı 2 yufka tabakası kalınlığında yolunmuş gül yaprağı ile döşenir.
    ne oldu içi gül dolu, ortasından bir ip yukarı doğru uzandı, havada da (10-15cm yukarıda ) kalp şeklinde balonumuz!
    bu mektup var ya. atık ona "seni sevmiyorum" yazsan bile dumursamaktan onu umursamayacaktır ama yinede sen yapma! mektubu da bu yukarı doğru uzanan ipin ortalarına bir yere yapıştır.
    ardından ipin üzerini de dilersen ipi göstermeyecek şekilde gül yapraklarıyla süsle.
    tabanına gül yaprağı döşeli, kalp şeklindeki kutumuzun içine ipimizi kartımızın uzunluğu kadar, bir sağa bir sola, serbest kaldığında dolaşmayacak şekilde yatır. balonu da kartın üstüne yatır.
    kalan gül yapraklarını balon, ip, kağıt üçlüsünü engellemeyecek şekilde kutunun etrafına saç!
    kutunun kapağını kapat.
    bu kadar.

    sonuç;
    ne oldu? kıza kutuyu verdin, bir masa, bir sehpa üzerinde. kapağı bi açtı, "anamm, o neeea!!!" kutunun içinden uçan balon çıktı, onu kutuya tutturan ipin üzerinde güller ve bir aşk mektubu var! hemi de kalpli kutunun dip silme gül! aşşşşşk!

    biraz meşakkatli bir hediyedir ama tepeden tırnağa her yerinde senin emeğinin olduğunu bilmek kız arkadaşına, sana trip yaptığı herr günü hatırlatacak ve bu hediye de onu utançlara sürükleyecektir!!
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster