1. 1.
    +75 -1
    anlatıyorum.

    işim gücüm binlik arada bir hayra girmek lazım derseniz beni dinleyin. binlik yaparak da bir kişiye iyilik yapabilirsiniz.

    ev arkadaşım sigarayı bırakmak istiyordu ama en fazla 2 gün dayanabiliyordu. 2 haftada 2 gün sigarayı bırakmışken yavşağın suratı çekilecek gibi olmuyordu. mutsuz ve sinirli hep züt.

    patlayan sigara satan bir yer buldum. bu muallaknin içtiği sigaranın patlayanından aldım 50 tane.

    her paketine 2 yada 3 tane atıyordum. ilk patlama evde oldu. sen mi yaptın dedi. yok dedim ben yapmam öyle birşey.
    evde 2 kişiyiz kim yapacak amk. dövdü hemen beni.

    bu patlamalar günde en az 2 kere yaşanıyordu okulun bahçesindeyken patlaması çok sinirlendiriyordu ve yanındakilerle sigara takası yapmaya başladı. sigara takası yaptığı kişiler den birisi araba sürerken sigarası patladığı için herkese anlatmış ve kimse bu çocuktan sigara almaz oldu.

    akıllı bin benden daha zeki olduğunu sanıyordu ama ben ondan daha uyanıktım. inci sözlükte link gördüğüm zaman ekrana yaklaşıp linkin dedeli olup olmadığını anlayan biriydim. yanımda 2 paket gezdiriyordum. patlayan sigaralı paket ve normal paketim. bu salak masada unuttuğum paketteki dalları çalıp keyifle içmeye başladı. ama o paketi tabiki bilerek unutmuştum.

    küstü bu muallak bana. çocuksun falan dedi odasından çıkmaz oldu. 2 gün patlamadı. sonra ben yüzsüzlük yapıp patlatıcıları yerleştirmeye devam ettim. her patlamada dayak yiyordum çok temiz ama artık geri dönmek yok dedim.
    ya ben dayaktan usanıp bırakacaktım bu işi.
    yada o sigara gördüğünde korkudan titremeye başlayacak, ve sigarayı bırakacaktı.

    uyanık arkadaşımın paketini sabah 5 gibi bir açtım züt dallarının uçlarına tükenmez kalem ile işaret koymuş. bizde yoktu sanki tükenmez mavi kalem.

    patlamalar halen devam ediyordu. 2. haftanının sonunda aynı yerden yeni patlatıcılar alıp işime devam ettim.
    acımasızca dövmeye başlamıştı beni. o sigarayı azaltırken dayağın şiddeti artıyordu.

    bunun zeka gösterileri devam etti. misilleme yaptı benim yöntemimle yemedi, karton aldı sakladı yemedi, sigaraları yarısına gelmeden söndürmeyi denedi parası yetmedi...

    artık paranoyaklaşmıştı, sigarayı laboratuvar gözlüğü ile kısa fırtlar alıp hemen uzaklaştırarak içiyordu. sonunda sigaranın zevkten öte aslında işkence olduğunu anladığında günlük içtiği sigara miktarının 6-7 dal a indiğini farketti.

    5 gün önce 4. haftası bittiğinde sigarayı bırakmıştı ve ben yenmiştim. bıraktığında 2 gün beni dövmeye devam etti ve artık onu da bıraktı.

    ben yendim!

    edit: özet için @8
    ···
   tümünü göster