1. 1.
    0
    insan sevdiği kızı gibemez, insan sevdiği kıza sokamaz, insan sevdiğine kıyamaz gibemez diyenler, bi gibtirin gidin.

    şimdi buraya yazacaklarım ne yalan, ne hayal, ne de bir liselinin yürek burkan hayalleri. 18 yaşındayım, bugüne kadar yeterince sevgilim oldu ama sadece 5 tanesiyle ilişkiye girdik.

    Bu ilişkilerin ilki benden yaşça büyük bir kadındı, onu gibtir edin zaten öylesine bişeydi ben de bi tak bilmiyodum amk

    ikincisi sevgilimdi, 3-4 ay sevgiliydik, sonrasında birlikte olduk ama ben sevmediğim biriyle adam gibi hiç birlikte olmadığım için nasıl olacagını bilmiyordum, merak da etmiyordum açıkçası. Görürüz amk mantıgındaydım. Şöyle özet geçebilirim, bi kere yaptık, boşaldıktan sonra kız gitsin diye gözünün içine bakıyordum amk. O bana arkadan nasıl oldugunu merak ettiğini söyledi, ben de hiç kimseyle arkadan yapmadıgımı söyledim ve bunu daha sonra yapabilicegimizi yoruldugumu söyledim, o günün akşamında ondan mesajla ayrıldım

    Üçüncüsü, yazdı, sevgilim yoktu, bu kız da bana 7 ve 8 sınıflarda aşıktı biliyordum herhalde unutmuştur ama bi şansımı deneyeyim dedim, mesaj attım. Kız tabiki çıkarmış beni kalbinden ama istediği için gelmeyi kabul etti. Sonraki gün geldi, yaptık, birer sigara içtik ve gitti. Sonrasında yine amnskym bi daha sevmediğim bi kızla yapmicam dedim.

    Dördüncüsüyle onikinci sınıfta yaptık, ama o benim dokuzuncu sınıfta sevgilimdi. Onikinci sınıftayken de en yakın arkadaşlarımdan biriyle çıkıyordu, anlattıklarımdan anlamışsınızdır ben bunu takacak bi adam değilim çıkabilirlerdi yani arkadaşıma falan da bi karşıt görüşte bulunmadım. Onikinci sınıftayken arkadaşım tatildeyken ben de bu kıza mesaj attım zütlüğüne, kızla buluştuk, buraya ister inanın ister inanmayın bana sinemada oral sex yaptı. Profiloda sabah 11 seansında, bizden başka hiçkimse yoktu. Sonrasında bize gelmek istediğini söyledi. Ben kızı kendime bağlamak için daha bunun için çok zamanımız olduğunu, şimdi aşk yaşamak istediğimi söyledim, gözleri doldu ve beni çok sevdiğini söyledi. Bi sonraki günde çatır çatır gibtim, boşaldıktan ve temizlendikten sonra da sonra görüşürüz falan deyip sepetledim.

    Gelelim beşincisine, şu an hala birlikteyiz. O evinde melekler gibi uyuyo. gerçi bu saate kadar uyuduguna göre saçı başı ıncın, makyajı akmış bi şekildedir ama melek diyelim biz yine de, beşinciyi şöyle özet geçeyim, boşaldıktan sonra onun arkası dönükken omzunu hafifçe öpmek ve saçlarını okşamak kadar güzeli yok. Onun gitmeyeceğini bilmek, akşam olup o giderken göndermek istememek ve gözlerini bi an bile ondan alamamak, her an yanaklarını öpmek, elini kolunu tutmak, belinden sarılmak istemek paha biçilmez birşey.

    Bu yüzden amın feryatları, insan sevdiğini gibemez, sokamaz, kıyamaz demeyin. Çünkü dünyada daha güzel bir his yok.

    Özet: Birini sevin ve gibin.
    Edit: amk 2 ay sonra gördüm, ne güzel açıklamışım be.
    ···
   tümünü göster