1. 1.
    +12 -5
    1.yüz kilometre öteden kemikleri sayılan, evlatları ölümle cebelleşirken açlıktan ağzı kokan ama asla cinsel ilişkiye girmekten de geri kalmayan, öleceklerini bile bile paso çocuk doğuran acımasız bir annedir. yıllardır kuraklık almış başını yürümüş, kıtlık desen hakeza, e sen kendi çocuklarına acımıyorsun başkalarının sana acımasını nasıl bekliyorsun.

    ülkemde millet yıllarca karı koca çift maaş çalışır yine de ikinci çocuğu yapmaya korkar lakin uğrunda yardım kampanyaları başlatılan somalili anne kucağına almış fare kadarcık kalmış bebeğini, peşinde ayak tabanları evrim geçirip mermerden farksız olmuş halde yürürken düşüp bayılmamak için birbirlerine tutunmuş dört çocuk içecek bir damla su ve yiyecek bulma umuduyla göç ediyor. kamp yerine ulaşıldığında yolda çocuklarımdan ikisi yorgun düştüğünde diğer çocuklarım için onları ölüme terk etmek zorunda kaldım diye yas tutuyor anne, aman ne dramatik.

    tamam doğuracağın çocuklAarın beş yaşına bile gelmeden ölmesini göze aldın, o derece bozdun niyeti dLe, bi deri bi kemik kalmışsın o açlıkta nasıl ciks yapacak enerjiyi buluyorIun? açız bari ciks yapalım hem açlığımızı unuturuz hem de ölen çocukların yNrine yenileri mi gelir diyorlar nedir? bunlara yardım falan hikaye hacıT acilen doğum kontrol hapı ve bol bol prezervatif tedarik edilmeli.
    ···
   tümünü göster