1. 1051.
    +1
    öncelikle @817 saol kardeşim benim

    panpa belki de kız dertlerini rahatça paylaşabileceği birini arıyordu ve bu sendin. belki de kpss bahaneydi. durum karışmış.ama doğru olan senin doğru yolda olman olucaktır. eğer aşık değilim diyorsan ve üzülmesini istemiyorum diyorsan 1- aşık olmamak konusunda yalancısın 2- hem de çok yalancısın
    kardeşim hayatta herşey istediğimiz gibi ilerlemeyebiliyor. bazen ikiye bölünüyor hayat denilen yol.iki yolun da sonu belli değil. birini seçiyorsun şansına,ve başlıyorsun yürümeye yavaş adımlarla. bakıyorsun ki yerde yatıyor bu yolu seçen biri. hemen arkana bakıyorsun "dönsem mi" diye. çünkü korkuyorsun bunun gibi olurum diye.ama dur ! sakın dönme. belki de ilk bitiren kişi olacaksın sen o yolu. yerdekini hiç düşünmeden devam ediyorsun yürümeye. belki de yolun karanlık, belki de yolun çok soğuk.ama yıldırıyorsa bu seni, gerçekten bırak herşeyi dön geri.ama kalbindeki ışığın aydınlatacağını düşünüyorsan o karanlık yolu,ben soğuda da dayandım önceden, neden yine olmasın diyorsan, ilerlemeye devam et,sakın dinleme sağı solu. birgün göreceksin sonunu, belki bir şelaleye çıkıyor, belki de bir mağaraya.bu senin başta verdiğin kararındı. aslında başından gördün sonunu.ama ne olursa olsun, bitirdin bu yolu.bu şelaleden mağaralara da çıkarsın eğer karartırsan içini,bu mağaralardan yemyeşil bahçelere de çıkarsın eğer umutla doluysa için.
    demem o ki,eğer gerçekten bu günleri atlatabiliriz beraber diyorsan bırakma onu. yük olduğunu düşünmüyorsan bırakma. gerçekten seviyorsan bırakma.ama sevmiyorsan da bırak. bırak uçsun gitsin. çünkü onu kafese koymakla kanatlarını kesmekten başka birşey yapmazsın. kuş özgürken kuştur. kafesinde "ev hayvanı"ndan başka birşey değildir. uçamadıktan sonra farkı yok zaten ayağı kırık yavru bir köpekten. yolunu seç ama unutma.sen şuan o ayrımdasın. karşında iki yol var. sonunu önceden görüyorsun ama nefsine kapılıp yanlış yolu seçersen soğuktan donar ve yere yığılırsın.

    seçimini yap..
    ···
   tümünü göster