1. 1.
    +11 -2
    lan duygusal bi giriş yapacak değilim zütünü çatlattığımın pekekentleri dün beni orgcu diye 5 buçuk aydır ilk defa sildiler. şöyle ki bu geceye kadar çaylak dahi olmamıştım. tek sabıkam entry silinmekti.

    olaya geçelim;

    bu gece -uğruna diğer sözlükleri giblemediğim- incispot'ta muhabbetimi ederken bir anda malum olay gerçekleşti ve "inci" adlı mod org giber tarzı başlıklar açtı. başta taşak geçiyo sandık biz de dalga geçtik gülüp eğlendik fakat modlar çaylak oldu şu şöyle oldu gibi başlıklar açılınca durumun ciddiyeti anlaşıldı. daha sonra org'a baktığımda muallaknin tekinin spot'u hacklediği o başlığı gördüm. baktım altta herkes beni mod yap hadi hacı tarzı şeyler söylemişti. o arada tabi bizim incide tüm birinci nesiller uçuruluyo, olan bitenin anası gibiliyo falan. ben de bi akıllılık yapıp oradaki hesabımdan hack yapan herifi kandırdım ve beni mod yapmasını sağladım. wessago ve 1338 mod olduktan sonra eğlencesine bakarken ben durumun ciddiyetini fark edip yazarların sözlükten çıkmasını, çaylak olan veya silinen yazarların diğer yazarlar vasıtasıyla bana ulaşmasını duyurdum. ginobili, gibsend0rt, mal adam, beşir ,postromantik gibi bazı aklımda kalan yazarları çaylaklıktan çıkardım. duyuruda ise durmadan sözlükte durmayın bu gecelik erken yatın hesabınız silinebilir diye not geçtim.

    neyse saldırı bitti. hesaplar geri alındı. bu olayın etkisinde tabiki sol frame'de hep org ve mod olanlar için açılan başlıklar vardı. onların hepsine girip sıradan bi küfür ettim. mod olmak için yalvaran huur çocuklarına giydirdim. 2 dakika sonra moderatör akışı şeysinde nikim olduğu için silindim. sonra "am sever"
    adlı yazarın "yeniinci" diye kurduğu siteye gittim ve hesabımı sildiklerini belirttim. o da ozipe söylediğini fakat org'cuların silindiğini elden bişey gelmeyeceğini açıkladı. sonra bardak sözlükten her türlü gene gelecem nickli güzel kardeşime inci'den beşir veya ginobili'ye uçurulduğuma dair mesaj atması için ricada bulundum sağolsun kırmadı beni. gelelim beşir'e dün onu en az 3-4 defa silindikten sonra geri aldım o da bana karşı boş olmadığını gösterdi beni tekrar yazar yaptı diyebiliriz. gerçekten çoh iyi adamlar var burada.

    gelelim modlara;

    lan tamam anlarım orgcu diye bazı yazarları silersin. ama sen 5,5 aydır benim burada takıldığımı 7000 küsür entry girdiğimi, geldiğimden bu yana hiç başka bi yere satmadığımı bilmiyo musun lan? lan hatırlıyorum sözlük ilk dağıldığında 35-40 online ile sol frame aksın diye nazlanıyoduk. o zaman gitmedim satış yapmadım daha sonra her zaman burada yazdım. incispot'u ekşisözlük'te dahi savundum (inanmayan pm atsın kanıtlarım) incispot giber yazdım ama geldiniz nedeni yokken bi anda sildiniz beni açık konuşayım zoruma gitti. neyse ben kin güden bi adam değilim eğlenceme devam ederim ama ayıp oldu diyorum sadece.

    incisözlük.org'ta nickim amcikagizli eğer orgcu olduğumu iddia eden varsa girsin baksın yazdıklarıma kanıt orada.

    başka kanıtlar isteyen varsa da gelen giden mesaj trafiğinden kanıtlar sunabilirim. hadi öptüm sizleri.

    ha bu olayın özetini geçemeyeceğim şimdi oturun okuyun.
    ···
   tümünü göster