1. 1.
    +2
    ve tiyatro oyucusu;

    1- erkan can ** bu ülkenin yetiştirebileceği sınır noktasında ki mükemmel insandır. oyunculuğu zaten şahane ama şahsiyeti yok mu mükemmel bir adam gerçekten janti, klass bir adam süper. tek üzüldüğüm yanı herkes onu mahallenin muhtarları ile tanıyor ve adamı öyle saf birşey zannediyor yaa aslında ne kadar dolu dolu bir adam buradan hürmetlerimi belirtiyorum ve bu dünyadan göçüp gitmeden bir muhabbet etmek isterdim kendisi ile.. hollywood'a bu adamı yollamak bu adam için bir hakarettir. hollywood'u s2m.

    2- erdal beşikçioğlu ** pek kimse bilmezdi bu adamı vali ile tanındı ve behzat karakteri ile amımızı zütümüzü bir etti. tiyatro zaten adamın hayatı galiba angara devlet tiyatrosunda halen görevde..

    3- engin günaydın ** kendisini herkes burhan karakteri ile tanıdı ama aslında zabıta irfanda ben buradayım amuha goyim dediydi. sırf burhan karakteri ile bile bütün kariyerini sürdürür hatta çoluğuna çombalığınada öğretse onlara ekmek çıkar yani. ama kendisi sadece o komik rollerin değil her rolün adamı.bu adamıda gerçekten hollywood'a bile yollamak hakaret olur amk. bildiğim kadarı ile erkan reyizle de aşırı derecede yakın panpalar..

    5 tane dedik 2sini size bıraktım beylerr görelim bakalım kuru kuru yazmayın azıcık açıklayın nedir ne değildir
    ···
   tümünü göster