1. 1.
    +8 -6
    fenerbahçeli federasyon yöneticilerinin ,yine fenerbahçe hakkında küme düşürme kararı almasını beklemekteyiz.

    çünkü tff nin fenerbahçe yönetiminden hiç bir farkı yok, yıldırımın talimatlarıyla göreve gelen aydınların fenerbahçe hakkında olumsuz bir karar alabilmesi de mümkün degil zaten.

    biz yine galatasaraylı duruşumuzla sesimizi çıkarmasakta,bu gün cimbomun ciddi manada hakkı yenmekte. yıldırım suçludur şike yapmıştır yada yapmamıştır, buna hukuk karar verecek,ama federasyonun bu konudaki tavrı türk futboluna ciddi bir zarar verecek.

    bir takımın başkanı en dogal hakkı olarak bir açıklama yapacak, ispiyoncu olacak, bunu tarih yazacak.
    diger klübün başkanı metrise düşecek, ligden düşmeyi bırakın asırlık klübü gözden düşürecek, tarih bunu yazmayacak. öylemi.

    madem bu konuda hassasız türk futboluna zarar gelmesin diye dikkat ediyoruz ve fenerbahçe hakkında hiç bir olumsuz söylemde bulunmuyoruz da,galatasaray hakkında ileri geri açıklamalar yaparak, aynı hassasiyeti burada gösteremiyoruz. tarafsız bir federasyon nasıl oluyorda söz konusu takım galatasaray olunca aynı üslübla ve sakinlikle ortalıgı yatıştıracak açıklamalar yapamıyor.

    galatasarayın bu yaptıgı ispiyonculuksa, sizi uefaya şikayet ediyorsa, bundan neden yakınıyosunuz ki,demekki şikayet edilecek durumdasınız, demekki işinizi yapmıyorsunuz.hem neden şikayet etmesin neden sizi uefaya karşı kolasınki, çocuk gibi davranarak evet biz yanlış yaptık ama sende gidip bizi zorda bırakacak açıklamalar yapıyosun..pis ispiyoncu demek nasıl bir ciddiyettir.

    herkes bir olmuş şuan fenerbahçenin avukatlıgını yapıyor. teknik direktörü cezaevinde olan demirören, gemiyi ilk fareler terk eder diyerek, igrenç bir açıklama yapmış.. dikkat edin şuan ligde bir futbol takımı olarak yapması gerekeni yapan tek takım galatasaraydır. transferleriyle hazırlık maçlarıyla antrenman kamplarıyla, yeni sezona hazırlanan ve ardında hiç bir tereddütü olmayan tek takımdır. sizin bindiginiz o fareli gemiye zaten galatasaray hiç binmemiştir.

    adı gençler birliği olan ama 33 yıldır başkanlık yaparak gençlerin önünü açmayan bir başkanda, galatasarayı ihraç edelim diyor. hiç düşündünmü acaba fenerbahçenin bugün bulundugu durumun çok daha azı gençlerbirliğinin başına gelseydi,bu federasyon aynı sabrı ve savunmayı sizin için yaparmıydı, yoksa ankara spor gibi küme mi düşürürdü.

    bugün gelinen noktada fenerbahçe federasyon tarafından güçlü bir şekilde kollanmaktadır. bazılarının dedigine göre fenerbahçe aslında şike yapmadı yada bu bazı güçler fenerbahçeye zarar vermek için bu iddaları ortaya attı.ama ne olursa olsun federasyon şike söylentisi bile varsa katı bir duruş sergileyip renklerine bakmadan takımları degerlendirmelidir. fenerbahçe düşürülsün demiyorum. sadece federasyon, şike iddalarının üzerine gidecek cesareti gösterebilsin, fenerbahçenin avukatlıgını yapmasın diyorum.

    kısaca şike iddalarıyla cezaevlerine kadar düşerek hem kendi klüplerine zarar veren hemde türk futboluna zarar verenleri koruyup kollayacaksın, gayet makul ve seviyeli açılamalar yapan galatasarayı agır ve hakaret dolu sözlerle eleştirip tehdit edeceksin.bi daha yaparsan ceza veririm diyeceksin.

    bugün kanaan parmagı kesmezsen yarın gelir kolunu keserler.. gayet açık ve net, zaten böyle gidersede bu sözler gerçek olacak.
    ···
   tümünü göster