1. 851.
    +1 -1
    bu masonlar o kadar gerizekalıki kubrick filmi çekene kadar ağızları açık havaya bakıyorlardı filmi çekince herşeyden haberleri oldu. baştan projeyi takip etmek yerine filmi çekip bitirdikten sonra herifi geberttiler.

    ayrıca herifler insanları korkutarak kendilerini onların gözünde büyütmek istiyorlarsa buna en çok hizmet edenlerden biride sensin. bunlarla mücadele etme ayağına ordan burdan bulup yamayıp yazdığın yazılarla adamları dahada milletin gözüne sokuyosun. karalama ayağına gizli reklam. bu illuminati üzerinden o kadar çok para kazanan varki bunlardan biride sen oluver dıbına koyim çokmu?

    yok coca cola almayın yok shelleden benzin almayın. ulan denyo istersen hiç bir amerikan ürünü türkiyede satılmasın ne olacağını sanıyosun? amerika sana bunları satamasa silah satar. senin ülkende patlamadık bomba kalmaz. aynı silahla aynı günde sivil kürtler ve türkler birbirini vurur. bunları yaşadık hemde çok daha soyut bir nedenden sağcı ve solcu çatışmasından.

    yok ekşiciymişte yok bilmemneymiş aklı sıra inci ahalisini arkasına alacak. her neyese buda senin ekmek paran sonuçta mani olmayalım...
    ···
   tümünü göster