1. 1.
    +5
    söylerseniz, ülkücü olucam.

    şimdi bu ülkücüleri hiç anlamıyorum anasını satıyım. adamlar diyor ki türk olmayan bizden değildir, orta asyayla türk birliği filan sağlanacakmış.
    iyide türkiyedeki türk kavrdıbını tanımlasanıza bana önce. Türkiyede istediğinizi söyleyin, türk kavramı yoktur. Laz, çerkez,kürt, boşnak,ermeni, tatar vardır. türkiye bir mozaiktir.has türk ararsanız bulamazsınız,bu bilimsel olarakta imkansızdır.
    gelelim türk birliğine. kimle birlik yapacaksınız. Hala rusça konuşan, kanallarında rusça haberler sunan, alfabelerinde rusça harfler kullanan azerilerle mi?
    yoksa yine rusyaya yamanan kırgızlarla mı, kazaklarla mı? adamlar sizle birlik yapar mı sanıyorsunuz? adam bir kere türkçe konuşmuyor artık. dili rusça olmuş, doğal gaz petrol desen tak gibi... adamlar rahat. salak mı bizle ortaklık yapıp, bütün bu nimetleri bizle paylaşacaklar???

    ikincisi ülkücü harekete hep soğuk kalmışımdır. nedeni şiddetten beslenmesidir. nerde bir kavga var orda ülkücüler var. bahçelievler katliamı, kahramanmaraş olayları, istanbul üniversitesinde bomba patlatma olayları hep ülkücülerin işleri.bu adamlarla oturup 3 kelime konuşamazsınız. görüşüne ters bir şey söylediğinizde ya ocağa gelderler ya dasizi vurmaya kalkarlar biraz şansınız varsa sadece döverler.ama sol görüşlüler diyalogdan yanadırlar. tartışmayı severler ve tartışma masada kalır, dışarıya çıkmaz.
    birde kavgada eşitlikten yana değillerdir.1 kişiye 10 kişi dalma,2 kişiye 15 kişi girişme gibi özellikleri vardır. hiçbir ülkücüyü tek başına gezerken göremezsiniz. kurt efsanesinden olsa gerek sürü halinde gezerler.
    ···
   tümünü göster