1. 1.
    +20 -22
    bir ülkücü milliyetçi değildir ilk bunu söyleleyiyim. ülkemizde milliyetçiliğin tanımını değiştirdi huur çocuklları. bunlar lise çağındaki aptal ergenleri güç vaadiyle kandırıp beyinlerini yıkayan 2-3 krodan ibaret. ocak denen yerde oturup hayal kuruyorlar. yok ne bileyim turanmış ne bileyim türk üstün ırkmış. lafla olmuyor yannanım. neremiz üstün?

    Ayrıca bunlar gericidir. sürekli geçmişe dönüktürler. çünkü aptaldır. yenileşmeyi asimilayon sayarlar. örf ve adetler bunların resmi dinidir.

    Şimdi gelelim mantık hatalarına.

    1-Şimdi bunlar türk kültürünün asimile olmasına kızan sözde milliyetçiler. avrupayı örnek alsak ya da yenilikçi bir şey yapsak vatan haini oluyoruz. fakat bu ülkücüler müslüman olmaktan hiç utanmıyorlar. hepsinin boynunda muska var. madem milliyetçidin arapların geri kalmış dinini kabul edemezsin. bu bizim kültürümüzü kökten değiştiren bir şeydir ve çok sevdiğiniz osmanlıyı giben de yine aynı şeydir.

    2-Bunlar osmanlıyla gibmiş kafayı. osmanlı gibi olacak türkiye falan filan. zaten kaba kuvvetle çalışmaları hangi çağda yaşadıklarını gösteriyor. her neyse bunlar osmalı fanı ama osmanlı dönemi türk kültürünün gibildiği en kötü dönem. arapça-farsça, osmanlıca ve daha bir çok dilden güzel türkçemize gibik gibik sözcükler geçmiş. mimarimiz değişime uğramış, gelenek göreneklerimiz, anlatılan hikayelerimiz osmanlının içindeki diğer yüzlerce devletten değişime uğramış. hatta padişahların çoğu yarı türktür ama bu mal aptal krolar osmanlı gibi olmak istiyor. ve osmanlının geçirdiği bu değişim hiç utandırmıyor bunları. bu şartlarda milliyetçi olamazsın.

    3- bunlar diyor afgan, sırp hatta adam gibi adam olan kürt dostmuzdur, aramıza katıla bilir. hay amk kürt aranıza katılıp ne yapacak. madem tüm ülkücüler milliyetçi (sözde) kürt te türk milliyetçiliğinimi savunacak.sen gidip pkk ya katılırmsn züt?

    Sonuç: ülkücülerin hiç biri milliyetçi değildir. hatta milliyetçilik kelimsinin anldıbını giben adamlardır.

    Özet yok binler okuyun iyi gelir.

    alın buda caps amk:
    http://content.firstanalq...spics/086-cnxm/big/09.jpg

    edit: edit ayrıca bunlar dik kafalıdır. fikirleri değiştirilemez. çünkü düşünme yetenekleri yoktur.
    ···
   tümünü göster