1. 26.
    +5 -1
    siz ne anlarsınız lan alevilikten zütler.

    bal gibi de oruç tutar aleviler, bal gibi de namaz kılar, bal gibi de abdest alır, bal gibi de müslümanlardır.
    kendini bilmez 3-5 huur evladının çıkıp ben namaz kılmam, ben oruç tutman, ben abdest almam ben bilmem ne yapmam demesiyle tüm alevilere tak atın anca. lan sizin içinizde namaz kılmayan oruç tutmayan, abdest almayan, alkol kuru her yol olan sonra da müslümanım ben diye geçinenler yok mu?

    sen @1;
    oruç tutuyon eyvallah, 5 vakit namazını kılıyo musun? fitre, zekat? zina da yapıyosundur sen, alkol de alıyosundur. cuma namazlarına her zaman gidiyor musun? gıybet yapıyorsundur da, elalemin karısına kızına yan gözle bakıyosundur, ohooo...

    la sen kimsin de alevilere laf ediyosun? bir defa, bir başkasının imanını sorgulayarak zaten allah'a şirk koşuyosun, sanki sen çok bi tak yyapıyosun gibi.

    gibtir git alevilik nedir ne değildir öğrende gel. gerçek bi alevi bul ona sor. çünkü aleviler hz. ali'yi sever, peygamberleri hz. muhafazid (s.a.v.), allah'ı birdir.
    ve bilirler ki, hz. ali, hz. muhafazid'in can yoldaşıdır, yolları aynıdır.

    ve sen @1;
    peki senin yolun ne? tüm dünyaya islamı yaymaya çalışan hz. muhafazid'in yolu mu, yoksa kendi din kardeşlerini bile dışlayarak dinden soğutmaya çalışmak mı?
    tekkeni önüne koyup düşünme zamanı...

    not: @4 haklı
    ···
   tümünü göster