1. 1.
    +10 -4
    sevgili mini eteği icat eden kadın, senden sonra dünya çok değişti.. sana bu mektubu onun için yazıyorum aslında, bıraktığın dünyaya senin kadar güzel bakamadık, eserine sahip çıkamadık, affet bizi.. bir kaç tane kendini bilmez çıkıp tayt diye bir şey icat etti mini eteğin altına..
    ama çoook rahaaat bahanesiyle, her şeyin altına giyiliyooor, çok pratik yaniii düşüncesiyle, her genç kız üç beş ayrı renginden aldı bu taytların. çorap desen değil, pantolon desen değil. şimdiye kadar hiç kimse itiraf etmese de ben çözdüm olayı. çok sıkı olduğu için daha zayıf ve şekilli göstermesi dışında bir numarası yok bence.
    neyse mini eteği icat eden kadın asıl konu bu değil, daha kötü bir durum var aslında..
    bir sabah bir şey oldu, sanki ulaşıma zam geldi ve o tereddütle bastığım akbil boş çıktı. sanki tetriste düğme basılı kaldı ve çubuk yatay olarak düşünce oyun bitti, hiç doğmadı güneş ve her şey bitti..
    mini etek gibi görünen şort icat edildi. dışarıdan mini etek gibiydi ama aslında şorttu. ve doğal olarak hızla yayıldı.. ve her mini etek gibi görünen şort satıldığında, bir yerlerde bir adam sessizce ağladı. bu şortu icat eden adam şimdi büyük ihtimalle küçük bir kulübede hastalıkla boğuşuyor, her bayram akraba yolu gözlüyor. çünkü bu kadar erkeğin ahını bedduasını aldı. çok yaşamaz, ölür bence o.
    yanımda olsa önce onu şaşırtır, sonra da açık ağzına patlak lastik şamreliyle vururdum da neyse seni daha fazla üzmek istemiyorum mini eteği icat eden kadın. sadece seni sevdiğimizi ve saygı duyduğumuzu göstermek istedim. iyi bak kendine..

    sevgilerimle; bir grup adam..
    ···
   tümünü göster