/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 376.
    +1
    ustune bi kac kelam etmenin gibis kadar farz oldugu dizidir:

    begin spoyler

    bak spoyler dedim halen okuyon amina koyim

    oncelikle hayretle bakiyorum hepsi oluymus diyenlere. sizin beyninizden gecen kani gibeyim, gotunuzle mi izliyonuz amina koyim. sadece 6. sezondaki paralel evrendekiler oluymus, olu olduklarinin farkinda degillermis huur cocuklari. adada yasanan olaylar, dharma, isinlanmalar vs. gercek ama.

    bi de hepsi jack'in ruyasiymis vs. tarzinda "lan 6 yilimi kaybettim haram olsun" diye kendini garg edenlere rastladim. lan olum sizin hayatiniz kayip, 6 yildan ne olur. size degil lost, lost un 100 kat guzelini cekseler, yine kayip, anlamiyon sonucta yapilan isi. muallak.

    gelgelelim diziye. senaristlerin yapmadigi bisey degil izleyiciyi gibmek. 5. sezonda da lock donusu muhtesem oldu vs. diye bi sene izledik, sonunda fake lock cikti. bu sezon da aha iki evreni bagladilar, baglayacaklar diye izledik, araf'a benzer birsey cikti. bu arada, ahiret konusuna getirdiginiz yeni bakis acisi nedeniyle sizi tebrik ediyorum sayin lost yapimcilari, sizin aminiza koyayim. nasi is lan biri doguruyor (claire), digerinin gercek hayatta olmayan bi cocugu var (jack) ahirette falan fisman.

    bununla birlikte onceki sezonlardaki tonla bilimsel diye eveleyip geveledikleri seyleri sicip batirdilar. kendileri de bi cevap bulamadi, koyver gitsin yaptilar (bkz: let go). Ama benim kanaatimce, baslarda yeyip sonradan temizleyemedikleri taka kilif uydurmaktansa aciklamasinlar daha iyi. neyden bahsediyorum : neymis adadaki fisiltilar orda hapsolanlarmis bilmem ne. gibmisim oyle cevabi yannan. aciklayip komiklesme bari.

    final bolumunu izlerken, her flashbackte, o flashback in yayinlandigi doneme gittim. o izledigim zamandaki anilarim, ortamim vs. geldi aklima. kimi hungur hungur agladim, kimi kederli kederli gulumsedim. ben memnunum lan. aciklamasinlar bilimsel bise gibimde degil. sanki aciklasalar inancam. belli iste, ozel bi ada, ozel olaylar oluyor, vesaire vesaire. ama adamlar, anlamadiklari "bilim"le hepten sicip sivamak yerine anladiklari "felsefe" ile guzel bi son yapma yoluna kactilar. iyi de ettiler. anilarimi tazeledim, mutlu oldum. o yuzden simdiden sonra hayatin sirrini cozecem diye, lost'u 1. sezondan izlemeye baslayip 5 gunde 6 sezonu bitiren icin lost bi gibim ifade etmeyecektir.

    bana en guzel nostaljilerimden birini yasattigi icin, ona harcadigim zaman kesinlikle "lost" degildir.

    dagilin simdi.

    end spoyler
    ···
   tümünü göster