1. 22476.
    +2
    şimdi ben biraz uzun tutacağım yazıyı, ebru açısından bakmaya çalışacağım.
    ebruyla meslektaş sayılırız, ailemin durumu da onlar kadar olmasa da iyi. benim ailemde benim mutluluğum için kelebek gibi birini getirsem bağırlarına basarlardı. yani teorik olarak ebruyla aynı şartlarda olduğumu söyleyebilirim.

    gel gelelim olay burada başlıyor panpalar, eğer ebrunun ailesi yani teoride benim ailem kelebeği istememiş olsaydı ve buna rağmen isteseydim kelebeğin yanında olurdum her türlü. ortada ebrunun kafasına yatmayan sebebler var.bu sebebler kafa karıştırıyor.

    bunun 1 numaralı sebebi ebrunun üniversite mezunu olması, kelebeğin olmaması değil!!! kelebeğin bir türlü dikiş tutturamaması. ebrunun yerine düşünüyorum mezuniyet törenine balosuna artık ne gibimse oraya gidecek, yanında kapı gibi erkek arkadaşı olacağı yerde, kelebek nerede hapiste, mapusta. ha diyeceksinizki ebru yüzünden içti ceza aldı, almıycak kardeşim. kendinden çok ebruyu düşünmeyecek önce kendini sonra sevdiğini düşüneceksin.sen bu adama güvenip nasıl evleneblirsin. o kız düşünmüyor mu ileride olacakları?
    kelebek akıllı çocuk istese üniversiteninde anasını bellerdi, mesele bir o işte bir bu işte oluluşu, bir otelde barmen olarak başlkayıp yükselselmeye meyl etmedi hiç.bu mevsim barmen bir dahaki mevsim markette seneye hediyelik eşyacıda çalışırımla hayat geçmez. evlendirme prgrdıbına bile çıksan kimse sana talip gelmez.

    ha diyeceksiniz ki kelebek çalışmasa ne olur. bence hiç birşey olmaz ebru bir yerde çalışır ikisine de bakardı ama kelebek bunu gibsen kabul etmezdi. kelebeğin bu istikrarsız oluşu onunla evlenmeme sorularını doğurdu kafada ki benim kafam da da doğurdu. evlenmek iki insanın aynı çatı altında yaşaması değil sadece, ilerde çocuk olması ne bileyim bütün kötü ihtimaller aklına geliyor insanın.

    özet. kelebeğin işle ilgili dengesizlikleri, dikiş tutturamaması, ebruyu gelecekle ilgili süphe duyar hale getirmiştir.

    özet 2.ama bu durum ebrunun kafasını karıştıran başka biri olduğu gerçeğini değiştirmez.
    ···
   tümünü göster