1. 1.
    +2
    @15 liselisin diye söylemedim, yaşını sordum sadece. 23 çok büyük bi yaş mı amk? işin var mı? ayrı evin var mı?

    her şey bir yana, onun seni deli gibi sevdiğini söyledin.
    işte o yüzden kızı deli gibi sevdiğini sanıyorsun. ve bu olayı öğrenince birden gerçek hayatı hatırladın, tüm pempe tozları üfledin, yarak gibi kaldın ortada. aslında ne sen kızı deli gibi seviyorsun ne de kız seni deli gibi seviyor. yaşadığınız sadece dürütüleri karşılıklı tatmin etmek, hemen hemen her ilişkide olduğu gibi.

    bak kardeşim, samimi söylüyorum;
    eğer o kızı deli gibi sevseydin, bu olayı yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk burda anlatabilirdin, kendi gururunu ayaklar altına almışken, bakın milet gururum ayaklar altında diyemezdin.

    o yüzden; bırak bu işleri, gerçekten neler hissettiğini anlamaya çalış. zordur anlamak, ama biraz kendinle başbaşa kal ve düşün.

    çünkü;
    bu olayı burada anlatan biri, hani demiştim ya seni deli gibi sevdiğini düşündüğün için deli gibi seviyordun diye. işte o sevginin getirisi ilgidir. yani kızın sana olan ilgisi. ve sen bu olayı öğrenince kızın sana ilgisinin azlığını yahut olamdığını farkettin, senin düşündüğün kadar ilgili değil sana olarak algıladın ve tatmin oalcağın ilgi seviyesi senin için azalmış oldu.

    ve insanlar, aşk acısı vs. çektiklerini ilan ederek ilgi azlığını gidermek ister...

    şimdi gitmem gerek sonra konuşuruz panpa, görüşürüz
    ···
   tümünü göster