1. 51.
    +1
    Büyük ihtimal tertemiz olur 1 sene kadar sonra çıkarların çatışmaya başladığı anlarda ön planda olan takıma sallanır. örnek 96-2000 arası galatasarayına sallandığı gibi. Tarih bunun en büyük şahidi olacaktır. Şimdi tertemiz oldu lig diyen arkadaşlar fenerbahçeye karşı kol kola maç izleyenler fenerbahçenin olmadığı bir ortamda başka bir takıma karşı kol kola dizilecekler 1 sene içinde olur 2 sene içinde olur ama bu olacak.

    Bir de farklı söylemek istediklerim var. Bu memlekette pkk militanı olmaktan daha zor fenerbahçe taraftarı olmak en azından ülkenin 4 te 3 ü karşılarında degil. En önemlisi hükümet bile karşılarında degil arkadaş * Ne yapmasını istiyorsunuz fenerbahçe taraftarından? Yıllardır en küçük açığımızda taşak geçmek için fırsat kolladınız. Yeri geldi biz de güldük 2-2 muhabbetlerine türkiye kupasına. Ama şu son trabzonsporun şampiyonlar ligine gönderilmesi feci kanıma dokundu. Kimse de sorgulamıyor arkadaş bu adamlar da şike kapsamındaydı ne oldu falan diye. Tam tersinin olduğunu düşünün trabzon çıkartıldı fenerbahçe gönderildi ve ikisi de soruşturma da yangın yerine çevirmez miydiniz ortalığı. işte o gün bunu yapacak olan sizler bugün sesinizi çıkartmıyorsunuz işinize gelmiyor tabi *

    E ben ne diyeyim size arkadaş ne diyeyim yani. Bizlere tarafsız olun tarafsız bakın diyen 'TARAFSIZ' arkadaşlar bugün bu soruları sormuyor. Mehmet Baransulara, Rasim ozanlara, Melih gökçeklere yediriyorsunuz fenerbahçemi bir gram içiniz sızlamıyor. Hepinize helal olsun.
    ···
   tümünü göster