1. 51.
    +2
    dıbına koyim sizin anlayışınızın. tabi ki söz konusu 2 damla kan değil. ha kız zütten versin ağza alsın her türlü taku yesin ama kızlıgına dokundurmasın. bakire mi oluyo şimdi bu kız? temiz mi oluyo?

    bi kere daha önce ilişki yaşamamışsan bence kendin gibi birini hakediyosun arkadaş. çünkü sen ilk defa onunla olucaksın ve hep onunla olucaksın. ama eğer o çok kez verdiyse her gibişinizde bi başka çakıştığıyla kıyaslıycak seni. belki sana belli etmiycek ama her seferinde düşünücek. yalnızca seni tatmadığı için senden zevk alamıyosa nolucak bu sefer aldatıcak başka erkeklere gidicek.

    ama sen eğer bu kıza gerçekten güveniyosan. kızın huur olmadığına inanıyosan. ve özellikle de kendin de böyle bi tecrübe yaşadıysan. bence kızın yanında dur. ama iyi bi düşün panpa tarafsız bakmaya çalış ilk gününüzden son gününüze kadar bi düşün bu kız bi hata etmiş bi erkeğe aldanmış olabilir mi yoksa beş para etmez 2 biraya verecek huurnun teki mi?

    bu arada şunu söyliyim o aşırı çağdaş arkadaşlara.
    yaa kızların da gibişmesi gayeeet doğal yeaa diyen arkadaşlara
    huur ruhlu biriyle nasıl birlikte olabilirsiniz ki? dıbına koyuyum senden 2 gün öncesine kadar her gece farklı bi yannanı tatmış o hatun. her gece farklı bi yannanın altından kalkmış ve 2 biraya. sadece 2 biraya. bu kadar değersizken sen nasıl ona sevgini verebilirsin dıbına koyim ya? nasıl bağlanabilirsin? nasıl güvenebilirsin?

    edit: olay sadece gibiş-sokuş değil. eğer kadın kendini onun kucağından onun kucağına geçebilicek kadar değersiz görüyosa. sen bu kadına nasıl değer verebilirsin ki?

    özet: zarı gibtir et. ruhu sağlam olsun.
    ···
   tümünü göster