1. 126.
    +5 -1
    pompaya devam ederken benim uyarılmalarım iyice arttı, bi anda hızlandım deli gibi ve kızın içine boşalıverdim. kız hiç ses çıkartmadı, ben bu azgın hatuna 2-3 tane daha giderim diyorum içimden. ama kızın pili bitmiş o kadar alkolde sonra.
    -içine boşaldım, özür dilerim hap var bende dedim.
    +s.et bende de var rahat ol dedi.
    -maşallah tecrübelisin, batur.. iyi gibiyormuş anlaşılan seni dedm.
    +yeter be hayvan mısın, batur.. da batur.. ne tür bi pgibopatsın sen niye işkence yapıyorsun bana dertliyim kör müsün dedi..
    -haklısın, dedim ve kızın bacaklarını ayırdım. kızın gözünden yaş akıyor ama ben onu gibmek için dalgayı doğrultmuştum bile..
    ya dursana görmüyor musun kötüyüm dedi. eee kızım anca böyle unutursun bu bini dedim. langırt diye içine soktum malafatı. kızdan ananı avradını gibeyim ya senin diye bi çığlık daha geldi. sus lan giberim dünyanı dedim, zaten şuanda her türlü gibiyorsun barii iyi gibte hakkını ver dedi, emriniz olur dedim ve en sevdiğim pozisyona aldım kızı. misyonerdeyken kollarımı bacakların altında geçirdim yataktan kaldırdım, o kucağımda ben onu ayakta tutmuş gibiyorum. kız zayıftı zaten, ben de eski yüzücü olduğum ve antremanlara düzenli gittiğim için rahatça kızı kollarımla hoplatabiliyordum. ben zıplattıkça bu bağrıyor , bu bağırdıkça ben gaza geliyordum daha da hayvani gibiyordum. sonra belim ağrımaya başladı yatağın ucuna yatırdım bunu bacaklarını omzuma attım. saniyede 2 pompa atıyorum nerdeyse buna, deliye döndü bi anda titremeye başladı kız, benim dalgayı bi çektim. üstüme boşaldı kız, halıya felan geldi. ilk defa bu kadar net görüyordum bi kızın boşalmasını, çok hoşuma gitti bu durum. kız tirtir titriyor ama amk...
    ···
   tümünü göster