1. 1.
    +35 -5
    amk kafamı gibeyim ben kafamı.. senin neyine romantik olmak huur çocuğu! offf amk elim ayağım titriyo hala.

    öncelikle şunu söyleyelim, ben üniversite mezunu askerliğini yapmış, 25 yaşında, işinde gücünde, evlenme yaşı gelmiş bir adamım. zamparalıktan anlamam. panik atak var çünkü bende gereksiz aşırı heyecan yapıyorum. herşeyi tak ediyorum durduk yere. tecrübeyle sabittir bunlar. uzun süreli ilişkiler yaşarım, terkedilmezsem amacım evlenmektir. ve bakirim evet.. bu kısa özgeçmişten sonra başlıyoruz:

    hayatımın aşkı olarak nitelendirdiğim 2 yıllık sevgilime bugün sürpriz evlenme teklif edicektim. evi boşalttım, kır çiçeğinden 10 numara yemekler aldım, salataları mezeleri kedim hazırladım. odanın çeşitli yerlerine gül yaprakları serpiştirdim. sarar takımı, giorgio barani kravatı çektim. mumları yaktım ve kapı çaldı. gelen sevgilimdi. harika görünüyodu amk. içeri buyur ederken "hoşgeldiniz leydim" dedim, romantik huurçocukları gibi elini öptüm. sanki 40 yıllık sevgilisi değil bi asilzadeydim o an. o da bu rol oyununu sevmişti hiç bozmadı. salona girince inannnnnnmıyorum dedi. çünkü birlikte olduğumuz süre zarfında hiç böyle gay modlara girmemiştim çok şaşırdı. tek kaşımı kaldırıp "sen ne diyon yarrraam biz beyefendiyiz de belli etmiyoz" bakışı attım. saldalyesini çektim falan özetle türlü türlü muallaklikler yaptım. yemek o yavşakımsı resmiyet içinde yendi. ve o son olarak o an geldi çattı. kadife kaplı kutuyu ustalıkla cebimden avucumun içine kaydırdım. yerimden kalktım, sevgilimin sandalyesinin arkasına geçerek arkadan sarıldım. boynuna bi öpücük kondurup kulağına "hayatını benimle paylaşır mısın?" diye fısıldayacaktım. o sırada yüzüğü de araya sokacak ve olayı bitiricektim. ayna karşısında 100lerce kez provasını da yapmıştım amk.

    perdeler aralıktı, gökyüzü rengini en koyu mavi tonlarına bırakırken bulutları da morun tonlarına boyamıştı. denizden hafif bir meltem esiyor, kızın saçlarını okşarcasına savuruyordu. parfümüyle birleşen o kendine has kadın kokusu sarhoş ediyordu amk. heyecandan gözlerim karardı, elim ayağım titredi napıcağımı şaşırdım. ani bi hareketle boynunu tükürüklü tükürüklü öpüp kulağına "hakiki tosun paşa benim!!!" diye bağırdım. sonra da manyak gibi gülmeye başladım.

    sevgilim aniden sıçradı. gözleri dolmuştu sinirden. napıyosun sen be manyak? dedi. ben artık yerlerdeyim, out of control amk durduramıyorum gülme krizini. o anı bi gözünüzde canlandırın binler. hastasın sen hasta! bitti bu iş gidiyorum ben! dedi. kendimi toparlayıp arkasından koşamadım. aradım teli kapalı, msn facebook girer diye bekledim 2-3 saat sonra online oldu. bitti bu iş takmatik, kendine denk bi arıza bul. hayatta başarılar dedi, konuşmama bile izin vermeden sildi.

    ne yapıcam bilmiyorum amk. yarın bayram, çukulata çiçek alıp evine mi gidiyim napiim amk bi akıl verin panpalar
    ···
   tümünü göster