1. 1.
    +3 -1
    erkekleri çekici yapan detayler nedir?
    bakalım;

    • şöyle güzel kalın damarlı bir yannan.
    • sadece bedenimi mıncıklamasına izin vereceğim için tüm kaprislerimi çekmesine yarayacak amsalaklık.
    • bol para.
    • adonis, madonis, geniş omuzlar.
    • kibar, anlayışlı, romantik olması.
    • beni taşıyabilmesi
    • beni mutlu edebilmesi
    • ben
    • ben
    • ben

    iyi günler.
    görüldüğü gibi ben toplumun sırtına kene gibi yapışmış emeksiz yeme sevdalısı bir huuryum. hayatta sahip olduğum tek değer amım. onu da en efektif şekilde kullanmanın yolunu annemden, ablamdan, komşu teyzeden zaman içinde iyice öğrendim.

    şu insan ilişkilerinde am kozumu elimden alırsanız çekilmez bir insanım. kaprisli, sıkıntılı, bunalımlı, nefretle doluyum. sevişmekten zevk alıyor olmam onu karşılıksız yapmama asla neden değildir. seviştiğim erkeğe bir bedel ödetmezsem iç huzurumu koruyamıyorum. bilinçaltım huurluğumu benden gizleyecek kadar karmaşık ve çıkarlarıma odaklandığından kendimi namuslu ve adaletli zannediyorum. önce baba sonra sevgili/koca parasıyla yaşayacağım hayatta yeri geldiğinde kadın erkek eşitliği naraları atmaktan da asla geri durmayacağım. eşitliği ne ile sağladığım konusunda da bir fikrim yok. söyleyince olduğunu sanıyorum.

    kendimi bedenime indirgediğim halde, şu anda bana her şeyi sunan erkeklerin güzelliğim beni terk etmeye başladığında gibtir edeceği aklıma bile gelmiyor. yaşadığım sanal ilgiyi gerçek sanacak kadar prenses sendromu sahibiyim.

    erkeklerin dünyasını değiştirmek için emeğe, sermayeye, yönetime ortak olmak zorunda olduğumdan habersiz, bu düzende erkeklerin cinsel zevklerinin oyuncağı olmaya ama karşılığında hayatta emeksiz yaşamaya devam ediyorum. bu kadar makro düzeyde olguyu ele alamadığımdan "dünyayı kadınlar yönetiyor" gibi gerçekte hiç bir karşılığı olmayan cümlelere deli gibi sarılıyorum. sanal tatminler arıyorum. sonra gün gelip güzellik beni terk ettiğinde çaresizliğim çığlığa dönüşüyor. kocam genç kadınlarla gününü gün ederken ben nerede hata yaptığımı algılayamıyorum.

    hatayı emek sarf edip ayaklarımın üzerinde durmadığım anda yaptım.
    hatayı kolaya/kocaya kaçtığım gün yaptım.
    hatayı kadınlığımı çıkarlarım için kullandığım her küçük anda yaptım.
    hatayı huurluğu hayatımın temeline oturttuğum gün yaptım.

    güzelken, güzelliğim ile hayattan her şeyi istedim ve erkekler emekle kazandıklarını ayaklarımın önüne dökmekte zerre tereddüt etmediler. onca kaprisimi, devinimli pgibolojimi, desteksiz egomu sırf güzelliğim için çektiler. bana sınırsız şımarma hakkını veren güzelliğimin beni terk etmemesi için makyaja kozmetiğe dünyanın parasını verdim. ölümden deli gibi korktum. ancak erkeklerin bu yaptıklarımın farkında olabileceği ve aslında bu kahpe oyunu çok rahat kendi lehine çevirebilecekleri hiç aklıma gelmedi.

    öküzün ölünce ortaklığın bozulacağı hiç aklıma gelmedi.

    not: tüm bu yazdıklarımla ilgili kafamı gibmeden önce tenzih ettiğim kesimi yazmak isterim.
    emek veren, ayaklarını üzerinde duran, aklıyla bir yerlere gelmiş etekleri öpülesi emekçi kadınlar. sizler denizde inci kadar nadirsiniz. iyi ki varsınız.
    ···
   tümünü göster