1. 51.
    +3
    şuan yaşadıklarını hafifletmenin pek bir yolu yok ama sana şunu garanti ederim bi süre sonra <bu süre 1 ay da olabilir daha fazla da> bu yaptıkların için kendinden utanacaksın sana o acıları yaşatan kızın karşısında seni o hallere düşürdüğü için ve ondan nefret edeceksin. (benzerini ben de yaşadım) şuan sevgin onun önüne geçiyor. aslında buna neden olan sevgi değil amk. onu seviyosun ama seni bu hale düşüren sevgi değil terkedilme pgibolojisi. onu şuan hiç olmadığı kadar istiyosun çünkü senden ayrıldı. bunlar tamamen pgibolojik ve kimyasal olaylar. nerden biliyosun dersen:

    bi dönem yaklaşık 2 yıl kimseyle ilişkim olmadı. abazan abazan dolaşıyodum ortalıkta amacım sadece biriyle ciks yapmaktı. normal arkadaşım olan bi kız bi gün bize geldi kalmaya (hiç duygusal bişey hissetmiyodum) ve seviştik. ilk gün 2yıllık zulmün bitmesinin etkisiyle herhalde bişey olmadı. daha sonra bu bana şunu dedi, "biz böyle bişey yaşadık ama yine arkadaş kalsak daha iyi olur." ben bu lafı duyana kadar hiç bişey hissetmiyodum. bu lafı duyduğum an birden aşk acısı hissetmeye başladım kız da benden iyice soğumaya uzaklaşmaya başladı. normalde 1 yıllık arkadaşlık sürecinde hiç hoşlanmamıştım bu kızdan. nedense o lafı deyince gayet iyi olan ilişkimiz birden seven sevmeyene döndü. neyse ki etkisi bir kaç hafta sürdü. o yüzden bu olaylardaki saçmalığı daha iyi anladım.

    eminim kız senle konuşmadan sen kızdan ayrılsaydın şuan o peşinde koşuyor olacaktı bu kadar basit. belki senn kadar abartmayacaktı ama sessizce peki tamam demeyecek sebebini öğrenene kadar peşini bırakmayacaktı. bu işler böyle amk. insanlar garip.
    ···
   tümünü göster