1. 401.
    +7 -1
    vay amk. lise zamanımın güzel oyunu ..
    oyuna ilk başladığımda bi ares vardı bi de diez sonra cyper filan geldi sürüyle char değiştirdim hiçbirinde en iyisi olamadım. hayatımda hiç +8 kullanmadım ma hep oynadım. lise hayatımı gibip attım. bu oyu yüzünden liseyi uzattık dersleri veremedik filan fırt. ha oyunda iyimiydin onda da kötüydük amk.
    neyse sonra üniye hazırlandık ama tabi temel sıfır oyunu bırakmıştım. kazanamadık tabi biz ne bilelim 2 yıllıktan 4 yıllığa geçişi filan kazanacaksan 4 yıllık kazanacaktın eh bizede 2 yıllık gelmişti peder bey giberim 2 yıllık üniversiteni git çalış dedi.
    çalıştık. sonra askere filan gititk geldik.
    askerden sonra baya bir yalnız kaldım tüm lise arkadaşlarım ünide şehirde yalnızım dedim zaman geçmek bilmiyor binler , bilemezsiniz. zorunlu bir asosyallik ! Bu yüzden tekrar başladık ama tabi bizim o önceden koxp dediğimiz hala var ve lwl olayı 80 olmuş oyunda herşey değişmiş
    hayatımda oyuna ilk kez parayı o zaman verdim bi koxp aldım bir de premium başladık akşamları kasmaya lwl i yaptık 76 bir ayda gündüzleri bırakıp giderdim slota işe eve geldiğimde char yatmış olurdu ya da dc yerdim ama şöyle 1-2 lwl alırdım . lwl 77 yi göremeden ban yedim.

    tekrar bıraktım oyunu şimdi şöyle bir geriye bakıp düşünüyorum da aklımı beynimi gibeyim. şimdi üniversitedeyim ama tüm arkadaşlarım mezun oldu benim daha 2 yılım var. yaş olmuş 24.
    benim aklımı gibeyim ...

    şimdi tekrar başlasam mı diye düşündüm demin bunları yazınca tekrar vazgeçtim. Ama şu oyunda bir kez bile şöyle adam gibi bi char sahibi olamadım ya hep ona yanarım. sen gel o kadar yılını ver yinede iyi bir char sahibi hiç olma..

    ağlamıyorum sadeece gözüme toz kaçtı binler bu oyun içimde bir uktedir.
    the loser !
    ···
   tümünü göster