1. 1.
    +6
    ilk başlardaki paylaşacağım yazıyı bir siteden çalıntı olarak yapacağım. ama gerekli kitleye ulaştığımda kendi bombalarımı patlatacağım. başkasının yazısını kullanmamın sebebi adam cidden işi cok iyi anlatmış. amacım olaydan bihaber olan gençliği illimunati hakkında çok acıklayıcı bir yazıyla bilgilendirmek. başta paylaşacağım bilgilerin bulunduğu linki verirsem herkes oraya yönlenir ve başlık gündemden uzaklaşır. bu yüzden kendi belgelerimi öne süremem. o yüzden böyle bişey deniyorum. allah yardımcım olsun. uplamanızı istiyorum. herkes öğrensin neler döndüğünü.
    bu başlığı modlar tarafından hiç ilgi çekmeyecek başlıklar altında actım ama cidden hiç ilgi çekmedi malesef. o yüzden olayı acık acık anlatmayı planlıyorum. nick altı felan girmeye calışmayın nick altıma ulaşamazsınız. illimunatiyi anlatıyorum ve böyle bir yazıyı paylaşabileceğim en iyi hesap buydu. şimdiden dinlediğiniz için teşekkür ederim. uplayın sürekli uplayın.

    özetle bu başlık sözlüğü bitirecek başlık.

    tek isteğim başlığı sacma entrylerle gibmeyin cidden bişeyler yapmaya calısıyorum yardımcı olun

    şöyle başlayalım ..

    öncelikle beyler. bunları yazdıktan sonra uçabilirim. kişisel güvenliğim yok. ama anlatacağım. bol bol caps alın. bilen bilir, bilmeyenler için sözlüğün kuruluşunu özet geçiyorum.
    zeykur valekov diye bir adam vardı. ekşisözlük trollü. bu adam trollügünden dolayı (buralara uzun uzun değineceğim) ekşiden atıldı. zall’ın sitesi olan sozlukspot.com dan arkadaslarıyla eglenmek amacıyla bir site actı, sil-banla fonksiyonları çalışmadı altyapı kötü oldugu icin. küfürler havada uçuştu. formatsız sözlük kavramı ortaya çıktı. yazarlar akın akın gelmeye başladılar, sonunda zeykur kitleyi kontrol edemedi dayanamayıp kapattı sözlüğü.
    aynı gece zeykur sözlük , inci sözlük adıyla buraya yönlendirildi. 17 aralık 2009 du sanırım. incisözlüğün kuruluşu,en azından “gösterilen” böyledir. şimdi size madalyonun diğer tarafını göstereceğim, bunların içinde bizzat sahit olmus biri olarak.

    edit : aslında sonlarda paylaşacağım capslerden biriydi. ama başlığı cazip kılmak için paylaşıyorum.
    kendimin ordan burdan toparladıklarımdan. bomba 1 : http://galeri.uludagsozlu...bck-ve-illuminati-164846/
    ···
   tümünü göster