1. 1.
    +4 -2
    beyler şimdi hepsini birer birer tanımlayalım,
    züt : daracık bir deliktir , bazıları gayler için yaratıldığına inanır ; hatta bazı hatunların 'Beni ghötten siheeeceksen git sözhlükteki troları gib huur çocuğu incici' dediği bilinmektedir.
    am : hazineye benzetebiliriz beyler muhteşem bir güzelliği vardır, bazıları sırf bu hazineleri bulmak için yaratıldığına inanır bunlarada 'hedonist incici bin' denir.
    yannan : dal gibidir beyler, eğer 15 cm den küçükse salatalıktan farkı kalmaz ve özgüven ekgibliğine neden olur ve hatun tavlamak için sozluk. sourtimes.org a üye olmanız gerekir binler.
    peki beyler bunlar arasındaki inanılmaz bağ ve çekim kuvveti neden vardır?
    Örneğin bikini giymiş ve ıslanmış bir mayoya sahip hatunun pembecik amcığının kılları gözüktüğü zaman hazine arayan fakir incici binin kendinden geçmesinin sebebi nedir beyler?
    Düşünün parmağınızı duvarda bir deliğe soktuğunuz zaman zevk almazsınız fakat bu deri parçaları gerçekten sihirlidir.
    Yada taş gibi bir züt gördüğünüzü düşünün beyler, sıkı bir jean giymiş hatunun sizi kendinizden geçirince içinde şehvet olan bir kahkaha attığını düşünün sizin dal yine ayakta.
    Peki neden ayakta binler?
    işte bu felsefik soruya cevap arayan, biolojiden uzak bütün temel bilimlerini gibmiş ortama inci. sozlukspot.com denir binler.

    Özet geç diyebilcek binler için özet beyler :
    inci. sozlukspot.com "züt am ve yannan arasındaki inanılmaz bağ" ın sebebini arar binler.
    ···
   tümünü göster