1. 1.
    +4 -1
    aslında bizim içimizde değiller serkan ve o oruspu çocugu mod kadrosu

    bizden çekinmese reklam alıcak ekşi gibi olucak ama biz bir bütünüz ve ayrılmayız ama modlar böyle değiller onlar sanki başka kişilikteler sanki tanrılar. biz burda bütün olmasak onlar iki dakka da gibicek buraları. bence bizi biz yapan biziz. modlar ve serkan bir tak değiller. tamam mı logoya tıklayınca senin isminin çıkması zütünü kaldırmasın serkan ananı giberim senin. sizi çok seviyorum bu oruspu çocukları hariç. binler sizi.

    şimdi silebilirsiniz sizin gibilerle işim olmaz. burda hiç bir yazar sizin esiriniz değil. sen hangi hakla yazar silersin istediğin zaman üye alımını açarsın.sen kimsin de bizi yöneteceksin yavşak. neyse silin yazar dostlarım sizde kendinize iyi bak . hadi selametle .haklıyım hemde sapına kadar .
    sesimizi duyuralım yazar dostlarım bu serkan bini ne yapmaya çalışıyor amcık kafalı
    yukarı, pampa, am var dediler geldik, boz baykuşlar bunun gibi yaratılan hiç bir kavramda emeği olmayan serkan ve ekibi bunun üstünden rant elde etmeye çalışıyor ve benim susmam yanlış olur bizi ayıramazsın serkan giberiz senin zütünü
    siz yazar dostlarım merak etmeyin hesabınız silinecek diye korkmayın inboxdan mesaj atan arkadaşlar var sen ne yapıyorsun diye ben doğru olanı yapıyorum ve bu kendini bir tak sananlara karşı bizi koruyorum
    sen hangi hakla olan bitene yazma hakkına sahipsin. senin benden neyin fazla lan yavsak. disko kralına cıkıp biz hepimiz eşitiz demeyi biliyorsun hani nerde bu hani amcık kafalı . yavşak mısın sen bin kurusu sen reklam almak için su an bizim sadece al dememizi bekliyorsun. inci sözlük kitabını okudum ve inan sadece yazar kelimesinin geçtiği yerkerde panpalarımı hatırlayınca mutlu oldum kendinden bahsettiğin düşündüğün fikirleri anlattıgın yerlerde çok sıkıcı. artı sen kimsinde senin fikirlerini dinlemek zorunda kalıyoruz ki biz. biz panpalarımız ile aynı şeyi istiyoruz sadece eşitlik ve eski inci ruhunu gibertmeleri acımaz ezmelerini senin zütünün kalkık olmadığı zamanları istiyoruz.
    amcık kafalı birinci bu yüzden gitti işte serkanın bu kendi çıkarlarını düşünmesinin yüzünden gitti helal olsun iyi de yaptı anarşist ruhlu bizlere kendilerinin de öle olduklarını söyleyip bizi kandırmaları artık bu kadar kolay değil oruspu cocuklu dogustandır ve bunların hepsi aynı anadan .

    bilmem ne söyleyişi yapıoruz diye taksime istiklale çağırdılar . ama oraya giden yazarlarımız ayakta onlar sandalye de oturuyorlardı. sen kimsin be yavşak sen nasıl oturursunda benm yazar dostumu ayakta bırakırsın he bin kimsin sen. sende ayakta dur ya da onlarda otursun. ya da sen hangi hakla ne tak biliyorsunda yazarlarıma bişi anlatmaya calıosun dıbına kodugumun iti kopuğu
    yıllarımı vermişim kaç tane hesap açmış yazar dostlarım ile birlikte olmusum tekrar tekrar ama sen tek tuşla hayat karartmayı iyi yapıyorsun. bir de gelmiş burda bize hikaye okuyorsun. önüne 1.000 tl fazla değil 1.000 tl atsam sözlüğü bırakır gidersin yavşak seni.
    amcık taksimde sansüre hayır diyoruz megafon ile bağırıp yönlendiriyor. sen kimsin be oruspu cocugu sen kimsin. bizim yönetilmeye ihtiyacımız yok biz zaten böyle bir bütün olarak yöneticiyiz. serkan bini yüzünden sırf haketmeyen kişiler bizim gibi yazarlara hükmediyor. yavşak serkan senin arkadaşınsa o mod ben burda yazan pampama hükmedemez çünkü o da benim arkdaşım, dosttum. sana burdan atılan bir yazarım formspring midir nedir ordan yazmak zorunda kalması sence de komik değil mi ? kimsinde sana orda yazmak zorunda kalıcaz he bin kurusu. bir de sorulan sorulara ukala ukala cevaplar vermek sen ne kadar yavşaksın lan seni sen yapan burdaki en gereksiz yazarın bile hakkı var . aslında suç bizde biz nie adam olmayan birini adam yaparız ki . amın feryadı serkan sen tam bir dolandırıcı ve pekekentsin. burda saatlerini harcayan yazarların düşüncelerine önem verir gibi yapıp giblemeyen serkan çok yavşaksın çok. izleyin youtube dan cıktıgı programlarda fikir akımlarını söylerken bence diyor bin sen yoksun burda biz varız yavşak .sağ tarafa yıldız koyup sağda solda hava atmak kolay. onu yapan yazar isimlerini bir programda hiç andın mı lan oruspu çocugu hem ben hep ben baska bişi yok sana değil sözüm tek o mod olucak oruspu cocuklarıda cok binbazı yazarlarımızın lise çağından üniye geçmemesi normal. belki fikir yapısı daha oturmamış olabilir. ama sen burda olan bitene yazdıgın sacma seylerle onların akıllarını karıstırma hakkın yok. neden o fikrini oturtamamış yazar arkadaşım oraya yazmıor. ya da o yazamıor hadi anladık sen niye neden yazıorsun. burda senin için değiliz sadece ruhumuz için burdayız senin soyadının inci olması inan gibimizde değil sözlüğün ismi ali de veli de olsa önemli olan ruhumuz tamam mı inci olmak ayrıcalıktır bu senin soyismin oldugu için değil ruhumuzun burda yaşadığı için. disko kralına cıkıp bizim sembolümüz olan v for vandetta maskesini tek kelime ile cıkartıp kenara koyarak saçların ile oynaman lan yavşak sen kimsinde bizi orda ifşa ediosun . niye cıkartıosun amın çığlığı. biz kendimiz bir surata ve ya iyi bir saça sahip oldugumuz için burda değiliz biz düşüncelerimiz ortak oldugunu düşündüğümüz için burdayız . sen kendini farklı sanma seni yapan babada aramızda anada .dıbına kodugumun modu senin yan binanda komşub diye bize iki günde ceza vericek silecek istediği gibi saçmalıcak değil ya komsunu da giberim seni de. senin baban gelse bizim burdaki ruhumuza hükmedemez. yani kendini bişi sanma biz yoksak sende yoksun. 3-5 yazar arkadaşımız gibertme yapmasaydı adının duyulacağını falan mı sanıyorsun. yazarlar sayesinde bişiler yapıldı sözlük büyüdü fikirler büyüdü senin değil.
    anladınız mı şimdi ?
    ···
   tümünü göster