1. 26.
    +29
    beyler biri yine seri şukulamış, çocuk gibi sevindiriyorsunuz lan beni *

    evet yoldan geldik, dinlendik, biraz daha eğitim vakti. hatta bugün 2 konuya bile açıklık getirebilirim.

    ---

    --ön uyarı--
    bu tekniği incide daha önce başka entryde de paylaşmıştım, alıntı falan diyenler çıkacaktır. tekniğin atası ben değilim ama vereceğim uygulayış şekilleri ve örnekler tamamen bana aittir.
    --ön uyarı bit--

    evet, bu harbi harbi teknik. canını sıkabilir, ama meyvelerini toplarken sarhoş olacaksın.

    ilk adım:dolaylı yoldan gücünü göster.
    nasıl yapılır:öncelikle kişisel farkındalık sayesinde, kızın ilgisini çekecek yeteneğini bulmalısın. eğer sende olan "özel şey"lerin hiçbiri kızın ilgisini çekecek potansiyelde değil ise, bu tekniği unut. çünkü yapaylığı çok belli oluyor.
    gelelim uygulamaya.
    geçmişte bu ilgi çekici yeteneğini kullanmışsındır, bir arkadaşın veya bir hatıran yoluyla kıza ifade et. "ben akordeon çalarım" deme, akordeon çalarken kaydedilmiş videonu göster. aslında bu adımı sen uygulamasan, bi arkadaşın uygulasa çok daha etkili olur; çünkü ilk adımda sen aktif olursan kibirli bir izlenim yaratırsın.

    ikinci adım:gücünü, kızı güldürecek şekilde uygula.
    nasıl yapılır:aslında burada açıklamaya gerek yok. sebepsiz yere bu ilgi çekici hareketini, alakalı bir olay içinde kullan. cengaverlik veya gösteriş anlamında söylemiyorum. bir iltifat olabilir, bir yardım olabilir, uygula. işte burada aktif olacak, bir şeyler yapacak veya üreteceksin.

    son adım:isteğe karşı gelme.
    nasıl yapılır:ilgi çekmeyi ve kendini kanıtlamayı başardın. kız bu özel hususu kendi yararına kullanmak isteyecektir.
    örneğin "ya senin bilişimle aran iyi, ben ödevde sıkıntı yaşıyorum, bi yardım eder misin"
    senin cevabın eğer "yardım edebilirim ama bu aralar biraz fazla yoğunum, daha sonra etsem olmaz mı" veya "senin de bana, ihtiyacım olduğu bir konuda yardımın gerekli" olursa turnayı gözünden vurdun. bu adımda amaç, hayat içinde aktif ve sorumluluğu olan bir insan olarak görünme, ayrıca değer kazanmadır.
    eğer "olur ya hallederiz" gibi bir cevap verirsen bu arada, diğer bütün erkeklerle ortak noktan oldu. ve bu nokta yaklaşık bi 256 pixel gibi büyük bi nokta. ebesinin amı gibi bi nokta. kız bu noktayı farkedecek ve seni "potansiyel gelecek"inden silecektir. yani onun gözünde değer kaybetmişindir.

    ---

    panpalar şukular nickaltılar güzel gidiyor, eğer nickaltında refer (link) içerecek şekilde yazarsanız çok daha güzel olur, okuyan panpa direk atlar gelir konuya.

    bir de sorularınızı pm ile değil de buradan sorun, iyi dileklerinizi, maceralarınızı, açtığınız başarılı veya başarısız setleri de burada anlatın ki hep beraber değerlendirelim, ikili ilişkilerde kalıcı başarıya ulaşalım.

    takipte kalın panpalar. unutmayın, [şuku]+[nickaltı]=[yepyeni pua incelikleri]
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster