1. 226.
    +4
    ekşisözlükte akşama kadar cnbce, lost izliyoruz, amerikada yaşıyoruz, öyle süperiz ki diye ahkam kesenlerin nasıl fakir ve ezik abazanlar olduğunu zirve fotoğrafları açıkça ortaya koymuş.

    aynı eziklerden o zirveye katılıp gelip burda bazı tiplerle dalga geçenler var dedik ya, o konuyu açalım biraz,

    bir kere standart türk insanının tipi üç aşağı beş yukarı resimlere yansımış.
    sokakta yürüseniz karşınıza bunlardan farklı tipler çıkmaz. ama ben oldukça fazla bir sonradan görmelik havası sezdim resimlerde. kendini olduğundan farklı göstermeye çalışan ezik tipler direk göze batıyor. inci sözlük zirvelerinde bu yapmacık hava yok işte. herkes olabildiğince rahat ve doğal. çünkü kimsenin dikkat çekmek gibi bir kaygısı yok. incici yazar içinden geldiği gibi davranıyor. bu sözlüğün yaş ortalaması ekşiye göre nispeten daha düşük ama bir bakıyorsun ekşi zirvesine 30 yaşına gelip de bir tak sahibi olamamış hanzolar ortama hakim. eminim o zirveye katılıp da hiç kimseye merhaba bile demeden zirve bitse de eve gidip 31 çeksem havasında olanlar bile vardır.

    e sen akşama kadar copy paste yapıp entry kasıyorsun ekşide popüler olacam diye, sonuç ortada ve o ezik tipinle ve bastırılmış duygularınla rezil oluyorsun ele güne. böyle gülerler işte adama, incide maskara olursunuz ancak bu yavşak davranışlarınızla, muallakler. alayınız boş beleş adamlar. ve farkındayım çok uzattım hemen bitiriyorum.

    ccc inci giber ccc
    ···
   tümünü göster