1. 1.
    0
    hepinize selamlarımı sunarım panpa kardeşlerim!
    ---
    http://www.incicaps.com/r/ikd.jpg/

    inci yazarları adına inci sözlük yönetimine muhtıra:
    Sözlüğün son zamanlardaki gidişatının kötü olduğunun farkındayız, şu nedenlerle ki;
    1-inci sözlük yönetimindeki moderatörlerin aralarındaki çıkar çatışmaları, ince hesapları ve bizi mal yerine koymaları. Akabinde sözlükte olan bitenden haberlerinin olmaması
    2-Tedbirsizlik ve ihmal yüzünden inciye son zamanlarda yaşanan liseli ilkokullu ve kreşli küçük kardeşlerimizin doluşması ve başlıkların içine etmesi.
    3-anan zaa ve xd kullanımının artması ve bunlara tepkisiz kalınması
    4-ilk zamanlarda yapılan inci etkinliklerinin ve aktivitilerinin misal gibertme canlı yayına katılma profil saldırısı gibi şeylerin son zamanlarda giderek azalması ve buna bağlı olarak incicilik ruhunun çökmek üzere olması.
    5-inci sözlük logosunun ve temasının özel ve değişik günlerde eskiden olduğu gibi o güne göre şekillendirilmemesi. buna bağlı olarak tektipleştirilmesi.
    6-Bazı beyinsiz kişilerin son zamanlarda moda haline getirdiği caps veriyorum diye başlık açıp sonra da qandırdım zaa demeleri ve sürekli enayi yerine koyulmamız.
    7-incinin facebook,twitter,vb.. paylaşım sitelerinde etkisini giderek kaybetmesi ve bu sitelerde atamıza küfreden,şeriat isteyen ve reislik taslayan oluşumlara kayıtsız kalınması.

    bütün bu nedenlere bağlı olarak inci sözlüğün temizlenmesi ve eski günlere dönmesi için şu andan itibaren bu başlık altında inci kurtuluş devrimini başlatıyorum. benimlemisiniz? eğer benimleyseniz hepiniz bişeyler yazın ve bu başlığı büyütelim sonunda da inci yönetiminin gözünün içine sokalım bu başlığı ve inci yazarlarının devrimine katkıda bulunun. (not: devrimcilikten kastettiğim şeyi siyasi olarak kastetmedim. sonra gibtir git devrimci ben sağcıyım o solcu falan demeyin panpalarım)
    ---
    1.edit: inci kurtuluş devrimi kapsamında bu başlık altında sesimizi duyurmak için ileriki zamanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek panpalar. takipte kalın.

    2.edit: son zamanlarda yaşanan ölü link ve açılmayan caps kargaşasını önlemek bizim elimizde panpalar. herkes öz malımız olan incicaps ve inci.ca gibi sitelerimizi kullanırsa hiçbir sorun yaşanmaz.
    ···
   tümünü göster