1. 126.
    +46 -5
    devam ediyorum
    .
    .
    neyse, bir gün izin aldım şeften, kamptan çıkıp şehre çarşıya falan gitmek için. içim bunaldı haftalarca aynı mekanda tıkalı kalmaktan amk. askeri bir araç beni ve birkaç mühendis ve işçiyi şehir merkezine bıraktı. akşam aynı yerde buluşmak üzere ayrıldık. ben ilk iş olarak yanımdan geçmekte olan iki köylüye kandahar kerhanesi'ni sordum. ingilizce bilmiyorlardı, ama el kol hareketleriyle tarif ettim (gibiş hareketi falan yaptım). neyse bunlar bana yolu tarif etmeye çalıştılar, yanımdaki not defterine krokisini çizip gösterdiler kerhanenin.

    koşa koşa gittim kerhaneye... bastım 100 doları masanın üzerine... ingilizce, bana 3 karı gönder, dedim (send me three women yani). adam beni içeride boş bir odaya aldı. odada geniş iki kişilik bir yataktan başka bir şey yoktu.

    derken 3 tane kadın geldi içeri. hepsi de çarşaflıydı. ilk defa çarşaflı karı gibecektim. çok heyecanlıydım. tam bunlara doğru hallenirken, üçü birden çarşafını kaldırdı, altlarından 3 tane taliban çıktı. pantolonlarını indirince koskoca malafatları ortaya çıktı. biri zütüme biri ağzıma biri de burnuma soka soka gibtiler beni...

    şimdi kerhanenin wireless'ına bağlandığım iphonumdan yazıyorum.

    imdat.
    ···
   tümünü göster