1. 101.
    0
    freddy birader; bu sitede hayatını iddaayla sağlayanlar da var, saygı duyarım. adam 200 tutturur, bekardır, ana-baba evinde yaşıyodur, 150 lirayı harcar, 50 si ile bi hafta kupon yapar, bi hafta sonra yine az buz tutturur, öyle yuvarlanır gider...

    ama benim iddaadan para kazanayım, harçlık doğrultayım beklentim yok. işim gereği, havadan para kazanıyorum. daha önce paylaşmıştım, kitapçı dükkanım vardı battım, şimdiki işim allah bereket versin, iyi kazandırıyor.

    oturup 20-30 liralık kupon yapıyorum, ben yapmıyorum, bu sitede yayınlananları, o gün boş geçmişse nesine'de, misli'de falan yayınlananları yazıyorum, akşam da biramı, kolamı alıp oturuyorum sahadan'ın karşısına, vay gol oldu, tüh tutmadı, aman iki gol daha atsınlar diye vakit geçiriyorum. o yaşadığım heyecana 20-30 lira helal olsun. oturup salak salak dizileri seyredeceğime eğleniyorum işte.

    tuttuğu oluyor, ertesi gün o tutanla uçuk kupon yapıp, milletin alt verdiğine 7+ yazıp, 2-1 giden maçın son 10 dakkasına, hadi lan 4 gol daha ehehehe diye geyik yapıyorum. benim de eğlencem bu.

    o yüzden, sen milleti sallama da, yap şu kuponları lan.
    ···
   tümünü göster