1. 226.
    +7
    -trabzonlular milliyetçidir derler. bu şehrin yüzde 40' ı şakirttir, yüzde 10' u gerçekten ülkücülüğe gönül vermişlerdendir, geri kalan yüzde 50' si de chplidir. fakat nedense hep akp kazanır.
    - şehir 5 yılda çok değişti. 2 rahip ölünce önlem almaya başladı salaklar. eski yapıları yıkıp park yapıyorlar habire.
    - emlak fiyatları çok arttı. kimse meydana yakın kiralık ev bulurum sanmasın. tepelerde biryerde güzel bir ev tut, dolmuşla inersiniz.
    - kimseyle çekişmeyin. inatçılardır. hele hele akçabaatlıysa. darıca ve akçakaleli olanlar çok yiğit takılırlar. kurtlar vadisine bayılırlar. iyi adamlardır balıkçı milletidir.
    - trabzonda içki su gibi tüketilir. 12 yaşındaki de içer, 80 yaşındaki de. çevreye zarar vermezseniz kimse size karışmaz.
    - liseli milletine dikkat edin. çoğu apaçi ve yanlarında fazlaca silah taşırlar. giberim falan demeyin, hepsinin bir mafya akrabası vardır. ayrıca grupça gezen liselilerin çoğu hap falan alıyordur. uyuşturucu mafyası onları kolluyor.
    - doğalgaz boruları şuan döşeniyor. 1.5 sene sonra dağıtım başlayacak. meydanda arabanız varsa park yeri aramayın. gidin otoparka verin. çünkü otopark dışında park ederseniz aracınızı polis ceza yazar, çektirir. alt geçitler de sidik kokar.
    - kızların sarışını da, kumralı da, esmeri de kızılı da trabzonda bulunur. çok fazla renkli gözlü görebilirsiniz. her zayıf genç kız dar açık renk pantolon giyer.
    - şehirde varlıbaş, forum ve cevahir avmler vardır. cevahir outlet diyazndır, aradığınızı bulamazsınız yani çok gibiktir. varlıbaş şehrin içindedir. fakat dükkanlar nedense iş yapmıyor orda. millet yemek yemeye gelir. forum en iyisidir. en genişidir ve çokca eğlence alternatifi bulunur.
    - kürtler inşaatlarda çalışmak için trabzona gelmişlerdir. çocuklarını ilkokula bile vermez cahiller. mendil falan sattırırlar. size yapışırlarsa hızlı yürümeye başlayın peşinizi bırakırlar. dikkat edin cüzdan falan kaptırmayın.
    - kızlar çok konuşur. o yüzden gibinize takmayın. namusludur çoğu demek isterdim ama her 10 kadından 4' ünü bakire olarak gibebilirsiniz. onlara bir şey ısmarlayın. kapı açma sandalyesini çekme pek etkili olmaz. göz teması da bol isterler.
    - 84, duman dinlerseniz trabzonda cool olursunuz ona göre. çok uçuk giyinmeyin. rap falan dinleyene kız vermiyorlar. erdoğdu mahallelerinde artist artist yürümeyin, döverler. orası sorun yerdir. ama çoğu güzel kız da oradadır.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster