1. 1.
    +125 -15
    bugün kafama esti dedim gideyim kız arkadaşıma süpriz yapayım.. neyse bunların eve gittim, binaya girdim ve saklandım bi yere.. sonra buna mesaj attım acil aşşağıya in diye..2 dk sonra biri inmeye başladı ayak sesleri duydum.. tam son merdivenden indi ve elimde çiçekle süpriiizz diye fırladım.. ama ne göreyim? bu kadın kız arkadaşım değil, karşı komşuları hanife teyzeydi.. tabi kadın beni tanımıyordu ve imdaaatt hırsıızz vaaarr diye bağırmaya başladı.

    tabi beni bi korku sardı bi anda kaçma içgüdüsü belirdi. ve kaçtım.. dışarı çıktığımda mahalle bakkalı sesi duymuş ve elinde sopayla çoktan gelmişti bile.. beni görür görmez kovalamaya başladı.. haliyle ben de kaçtım.. arkamdan bağırıyordu.. dönüp baktığımda arkamda beni kovalayanların tam 6 kişiye çıktığını gördüm.. sonra birden biri önüme atladı. yere düştüm.. yerde birden bi bıçak gördüm ve aldım.. orda top oynayan bi çocuğun boğazına dayadım.. yaklaşırsanız keserim çocuu dedim. bi anda polisler özel ekipler sniperler etrafımı sarmıştı.. özel helikopter istedim yoksa çocuu keserim dedim.. isteğim yerine geldi ve ordan kaçtım.. şu an bahamalardayım..

    sevgilim mi? o bunlardan habersiz uyuyomuş.. bu yüzden mesajımı görmemiş.. ülkeye giriş yasağım kalkar kalkmaz gelicem beyler..

    (bkz: chrissin bütün hikayeleri bu başlıkta)
    ···
   tümünü göster