1. 151.
    +2
    ülkücü arkadaşlara artniyetim olmadan birşey soracağım. şimdi eyvallah %100 türk olup olmadığınız belli değil sonuçta cins köpek değiliz hiçbirimiz neyse konuya dönelim türk kültürünü benimsediğiniz ve onu yüceltmek ve devletimizi ve milletimizi refah seviyesine ulaştırmak için 9 ışık doktrinini benimsediniz veyahut türkmilliyetçiliği diyelim. şimdi size göre milliyetçilik bir halkın refah içinde yaşaması için olmazsa olmazı eyvallah. peki kürtler milliyetçilik yapınca niye huurçocuğu oluyor.(teröre bulaşanları bana görede huurcocuğu zatende olaya objektif ve teorik yaklaşın). milliyetçilik komşun olan farklı milletlerle sürekli çatışma içine sokmaz mı seni? hemde kısır bir çatışma sonu yok.

    konuya tekrar geri döneyim özellikle uludağ ünideki ülkücü panpama soruyorum. sana ve siyasi görüşüne göre milliyetçilik bu kadar kutsal birşeyse kürt milliyetçiliği yapan adam neden huurevladı şerefsiz oluyor. ona da milliyetçiliği senin gibi siyasi ideoloji benimsemiş diye saygı duyman gerekmez mi?

    @135 muhsin yazıcıoğlunun davasıını satıp satmadığını söylemek senin haddine değil. başbuğ'a gelince saygımdan yorum yapmıyorum. ama muhsin yazıcıoğlu 70lerde neyse cezaevindede oydu çıktığındada 90larda da 2000lerde de satmak ne demek yahu bu kadar saygısızca nasıl konuşursun. bide utanmadan milliyetçiyim ülkücü harekete mensubum diyorsun. davaya o kadar hizmet etmiş bi adama sen kimsin de satmış diyebilirsin kime satmış nere satmış?
    ···
   tümünü göster