1. 1.
    +73 -5
    bu bir önceki hikayem beyler referans olarak vereyim dedim.

    neyse o hikayeyi okuduysanız başlıyorum.. suçsuzluğum anlaşılınca bahamalardan ilk uçakla türkiyeye geldim.. normal yaşantıma geri dönmüştüm artık.. taksimde sevgilimle buşuşçaktık.. saat tam 3te burger kingin önünde ol dedim(nedense taksime giden herkes orda buluşur) saat 15:03 tü ve geç kaldım telaşıyla koşarak gittim. sevgilim ilk defa benden önce gelmişti.. arkası dönük kıvırcık ve sarı saçlı olan oydu.. ben de kendimi affettirmek için şirinlik yapayım dedim.. ve arkadan gelip gözünü kapadım ve bil bakalım ben kimim dedim.. kadın arkasına döndüğünde şok olmuştum..

    bu sevgilim değil, bi başkasıydı !!
    ayrıca silahı vardı ve bi anda silahını çıkardı.. ben de korkudan kaçmaya başladım.. bi anda etrafımdaki çöpçü, simitçi, milli piyangocu da peşime takılmaya başladı.. ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu amk.. neticede yanlışlıkla bi kadının gözlerini kapamıştım.. birden polis arabaları etrafımı sarmaya başladı siren sesleri durmuyordu ve etrafımda polis kaynıyordu.. o çöpçüler simitçiler de sivil polismiş meğer.. ne olduğunun anlamadan ensemde bi acı hissettim ve bayılmıştım..

    uyandığımda sorgu odasındaydım.. bi polis konuş diye bağırıyordu.. ayıldım.. beni dinlemeden tekme tokat girişmeye başladı.. sakinleştikten sonra ona herşeyi anlattım.. suçsuz olduğumu anladılar tabi..

    sonra dışarı çıkardılar ve en az 20-30 tane polis gözlerinden yaşlar akarcasına gülüyordu amk.. meğer o kıvırcık saçlı karı sivil polismiş ve bi operasyon için ordaymış.. operasyon da internet sapıklarıyla ilgiliymiş.. bunlar kurbanı orda avlıcakmış..

    işin ilginç yani asıl suçlu sapığın da şifresi buymuş.. kadının gözlerini kapayıp bil bakalım ben kimim diyormuş ve öyle anlıyormuş karşıdaki kadın onun o olduğunu.. neyse bunu da bu şekilde atlattık..

    sevgilim mi? o yine herşeyden habersiz evde uyuya kaldığı için buluşmaya geç gelmiş..

    nedir bunun uykusundan çektiğim amk:(

    (bkz: chrissin bütün hikayeleri bu başlıkta)
    ···
   tümünü göster