1. 1.
    +70 -7
    evvet yine ben beyler..

    direk giriyorum hikayeye;

    uykucu sevgilimle alışveriş merkezine gittik bu kendine bişeyler alacaktı.. neyse mağaza mağaza gezdik.. bu yine tutturdu uykum var falan diye. amk gibecem uykusunu sanırsın uyuyan güzel.. neyse daldık yine bi mağazaya.. elbiselere bakıyo falan derken bi tane elbise beğendi.. denemek için kabine gitti.. ben ikinci kabindeyim diye de seslendi..

    ulan giriş o giriş 25 dk oldu çıkmadı..en sonunda kabin bölümüne gittim ikinci kabinin perdesini birden açtım ve..

    aman allahım bu kız arkadaşım değildi bi başkasıydı.. ve de sadece iç çamaşırlarıyla duruyodu.. aniden babaaa diye bağırdı.. e tabi yine iç güdüsel olarak kaçmaya başladım ama önümü iki tane izbandut gibi adam kesti.. onları atlatmak için reyaonlardan birini üstlerine devirdim.. ben kaçıyordum onlar kovalıyordu sonra kozmetik mağazasına kaçtım ve elime bi saç spreyi aldım bu lavukların üzerine sıktım.. mağaza görevlisi güvenliklere haber verdi.. o izbandutlardan kurtuldum derken güvenlikler çıktı başıma..

    mağazadan çıktım 2 güvenlik görevlisi beni kovalamaya başladı kaçarken birden bi odaya daldım..

    o da ne!! bebek bakım odasıymış ve 3 kadın bebeklerini emziriyorlardı.. memeler fora öylece bana bakıyolardı.. derken korktuğum şey oldu ve çığlık attılar.. güvenliklerden biri odaya girdi karıların memelere bakakalınca bende kaçtım ve bir kayaya tosladım!

    bu kaya o izbandutlardan biriydi.. beni aldılar zütürdüler.. kabinine daldığım kızın babası mafyaymış amk.. neyse beni ıslata ıslata dövdüler ağzımı burnumu kırdılar derken ilk hikayemde kaçtığım bahamalardan bir ahbabım girdi birden mekana.. meğer o da mafyaymış.. neyse allahtan beni tanıdı da kurtardı. e tabi ben de herşeyi anlatınca affettiler haliyle.. kızdan da özür diledim (fiziği harikaydı hala aklımda ve osbir malzemem)

    sevgilim mi? o yine herşeyden habersiz kabinde uyuya kalmış amk.. 2. kabin dediği soldan 2. imiş meğer.. 4 kabin vardı çünkü.. mal kız o geceyi alışveriş merkezinde geçirmiş.. napçam bunun uykusuyla lan ben :(

    (bkz: chrissin bütün hikayeleri bu başlıkta)
    ···
   tümünü göster