1. 1.
    0
    evet şimdi toplanın anlatıyorum

    8MBiTE KADAR PAKETiYLE DÜDÜKLENENLERDENMiSiNiZ..
    1MBiTTEN FAZLA ÇEKEMiYORMUSUNUZ
    YOUTUBEDA MiLLET 1080P iZLERKEN SiZ 240P Mi iZLiYORSUNUZ...
    ÇÖZÜM BENDE.
    TEK ŞART 8MBiTE KADAR NET LiMiTSiZ PAKETiNE SAHiP OLMAK..

    Kısa öz anlatmaya çalışıcam ; şimdi modem arayüzüne girdik status adsl bölümünden bilgilerimize bakıyoruz..

    DS:1084KBPS US: 245KBPS misal -- ama bu dıbına kodumun paketi 8MBiTE KADARDI YAVŞAK diyorsunuz içinizden neyse, sonra speedtest.net'e giriyorsunuz ve test ediyorsunuz misal bilgiler : download : 1.12MBit upload:0.24MBit şimdi burası önemli..

    Bakın rakamlarla bi kaç oynama ile hızınız minimum 4mbit sabitle maksimum 9678KBPS Olur oluyor çünkü ben yaptım *
    rakamlarda yapılan oynama şöyle olucak kesinlikle şuna dikkat edin download hızınız - upload hızınızdan küçük olsun bu orantısızlık müşteri hizmetlerindeki gavatların beynini akıtıyor neyse. gelelim esas meseleye

    444 0 375 Müşteri hizmetlerini arıyonuz abicim - gerekli kombinasyonu yapıp müşteri hizmetine ulaşıyonuz konuşma aynen böyle.

    "Merhaba ben 8mbit'e kadar net limitsiz paketi sahibiyim yaklaşık 1 haftadır problem yaşıyorum internete bağlanırken hız problemi yaşıyorum. ben az biraz anlarım internetten kontrol ettimde modem arayüzünde download hızım 753KBPS görünüyor upload hızım 1063KBPS gözüküyor ayrıca speedtest.net 'ten test yaptım yine aynı düzeydi sonuç alıyorum yani şimdi paket özelliğime göre benim en azından 1024KBPS downlaod hızı almam lazım"

    BUKADAR BEYLER ADAMA AZ Bi BiLGiNiZ OLDUĞUNU KAPTIRIN Ki SiZi KEKLEMESiN ..

    AZ ÖNCE ARADIM ADAM BANA AYNEN ŞUNU DEDi

    "ARIZA KAYDINIZI OLUŞTURUYORUZ HATLARDA BiR SORUN VAR SANIRIM XXX BEY, Fakat siz ip alamıyorsunuz eminmisiniz internete bağlandığınıza... "

    azönce bir elemanın kariyeri dibe vurdu neyse..

    MAĞDUR ARKADAŞLAR DENEYiP SONUÇ YAZIN.. SONUÇ ALMA SÜRESi 1 ile 5 saat en fazla 1gündür en fazla..

    edit: burdaki mantık şu orantısız bağlantı almanız bir mağdurluktur buda suçtur ttnete kol gibi girer anlıcanız şimdi bunlar size kıyak yaparcasına hızınızı arttırırlar olabilir yani olmamış şey değil 8mbit'e kadar paket sahibi olup 9054KBPS download hızı alan kim var? (bkz: ben) adam 8MBiT paket sahibi 90 lira ödüyor 9mbps hız alamıyor hehe en çok ona gülüyom
    ···
   tümünü göster