1. 1.
    +30 -4
    bak sayın huur çocuğu, smackdown1999 veya reymysterio1998 veya da ne anasını gibtiğimin çocuğuysanız, o işi yapan tüm huur çocukları.
    zevk mi alıyorsunuz lan sözlüğün dıbına koymaktan ha? sen zevk mi alıyorsun? ne istiyonuz lan eğlencemizden? gelmişim burada kendini 98li gibi gösterip kendi çapında eğlenen ama aslında 95li olup da kendini bi gibim sanan 3 yaştan dolayı çok büyük bi yannan olduğunu zanneden sizin gibiler yüzünden ananıza küfretmediğim isim tamlaması kalmadı. kapı kolu bahçe kapısı mavi ev falan hepsi. anasını gibtiğim, bak gibtir git sözlükten. sizi silmeyen moderasyonun da dıbına koyayım ben. umarım beni anlamışsınızdır. ama anlayamayacak kadar da salaksın gibtimin bini. aile fertlerine değer vermeyen huur çocuğu. sakin makin değilim. yeter yeter. bıktık lan. geceleri rahat bırakın bari sözlüğü. okullar başlasın hepinizin anası gibilecek zaten.
    not: isterse kimse giblemesin. bu düşüncelerim burada durduğu sürece bunu görenler oldukça ben rahatlarım.
    özet: gandırdım xd cilerin anasını gibeyim.
    edit: @31 de yazdım ama burada da yazayım bunu yazma sebebimi
    "şu yazılanları moderasyon görse de anlasa halimizden. böyle veletleri toplayacağım diye olgun ve kaliteli yazarları kaybedecekler."
    uzun süre sonra gelen edit: sözlük artık bilmem kaçıncı saldırıya maruz kalmıştır. yukarıda söylediklerim bugünküler için de geçerli. yetmedi mi lan. iki gram zevkimize de mi göz diktiniz.
    ···
   tümünü göster