1. 1.
    +6
    bir hatunla mekana gittiğim zaman ben zaten orada gelecek hesaba hazırım. bunu bilerek gidiyorum oraya. kızın maddi gücüne güvenerek değil.

    her işin bir adabı bir raconu vardır.ilk buluşmada hesabı kadın öderse erkeği sıfıra çıkartırsınız. doğru değildir ilişkinin selameti için.ama 2. bilemedin 3. buluşmadan sonra hala kız hesabı ödemeyi geçtim ortak olmak için bile hamle yapmıyorsa bilin ki kişiliğiniz tipiniz muhabetiniz için sizinle değil. kendine yontacak erkek arıyor. sponsor arıyor.am salak birde üstüne baba parası yiyen avanaklardansanız hatunların en sevdiği erkek siz olursunuz. çok sağarlar. affetmezler. sizde kendinizi çok karizmatik yada cekici zannederek egonuzu tatmin edersiniz.

    beklenen nedir kız erkek ilişkilerinde? paylaşmak.herşeyi paylaşmak. sevinci, hüzünü, acıyı, şehveti,ve ortak gideri.tek boyutlu değil hiç birsey.ha inatla ben dişiyim bir kuruş hesap ödemem diyorsanız erkeği daha farklı bir beklentiye girmesinede hazırsınız demektir. anladınız onu siz.

    açık konuşayım hesabı sürekli erkeğe kitleyen kadın huurdur benim gözümde arkadaş. şimdi millette şöyle bir huur algısı var. sürekli erkek değiştiren, evlilik öncesi cinsellik yaşamış ,iddialı giyinen kıza huur gözüyle bakarlar. öyle değil. huur,parası için erkekle olandır. arabası için hesabı ödediği için ayakkabı elbise aldığı için erkekle takılandır huur. açık ve net.

    betül diye bir kızla tanışmıştım geçenlerde. kız özel bir üniversiteden mezun. bahçelievlerde yaşıyor. burnuna 2000 tl verip estetik yaptırdı. bununla yukarıda dediğim gibi 3-4 kez dışarı çıktım. yukarıda anlattığım mevzu cereyan etti. hatunla yiyiyoruz içiyoruz oda bunu erkeğin vazifesi olarak görüyor belli elini cebine atmıyor hiç. niyetini anlayınca gibtiri çektim hemen. sonra sonra tekrar buluşalım diye mesaj attı. orta parmağımı gösterdim.

    bir arkadasım daha vardı beril diye.. geçenlerde babası sıkısıp paraya ihtiyacı olunca biriktirdiği altınları sattı. kız kardeşiyle beraber yaşıyor. ayda 2000 tl maaş alıyor o haliyle kira parası veriyor üstüne kız kardeşini kursa gönderiyor. geçenlerde yemeğe çıktık ertesi buluşmada bana kitap hediye etti. kızın ne durumda olduğunu biliyorum.o kadar mutlu etti ki beni. kızın gönlü geniş birader. şimdi berille betüllü koy yan yana. hangisi daha delikanlı? hangisi daha çok adamı etkiliyor ?hangisinin eyvallahı yok ?hangisi tırnak içinde daha "çekici"?

    hatun kısmına tavsiyem delikanlı olmaları yönünde. delikanlı olun zütümüze koyun. ama delikanlı olun.. ufak hesaplar peşinde koşup tiksindirmeyin kendinizi.
    ···
   tümünü göster