1. 51.
    +8 -1
    dün alkollü bir gecenin sonunda belirtilerini gösteren seyahat biçimi.

    uyuyorum. normal bir rüya görüyorum. uykumdayken birden aklıma astral seyahat olayı geldi. gördüğüm rüyadan ayrıldım. deprem olur gibi vücudumun sarsıldıgını hissetmeye başladı. ama fena bir gürültü var kulaklarım. aynı deprem gibi. gözümün önünde anlamsız beyaz bir görüntü sanki. emin olamıyorum. sanki vücudumdan çıkmaya çalışıyorum. ama bir şey beni bedenime yatağa dogru bastırır gibi çekiyor. göğsümden bir basınç değil de sırtımdan çeker gibi. ama büyük bir kuvvet. haliyle korktum. rüyaysa bundan kaçmak istedim. gözlerimi açtım. uyandıgımda sırt üstü yatıyordum. kalbim çok hızlı atıyordu. göğsüme ve ayaklarıma baktım. bu görüntüyü deprem ve çekilme hissini yaşamadan önce de gördüğümü hatırladım. garipti. korktum. bir daha o anı yaşamak istemiyorum. zira gerçekten korkunç. daha önce de bunu 3-4 kere yaşadım. astral seyehat bir arkadaşım sayesinde bu düşünceler beynime girmişti. yoksa bilinçsiz bir şekilde yapılır mı bilmiyorum. aklıma girmiş yani. bazı zamanlar hiç bu belirtileri yaşamadan yaptıgımı da sanıyorum. zira bedenimi sırt üstü yatış pozisyonunda yattığını gördüğüm ama tepkisiz kaldıgım anlar da oldugunu hayal meyal hatırlıyorum.

    nasıl yapıyorsun diye sorup pm atmayın. bilmiyorum. yapmayı istediğim bir şey de değil. çünkü çok korkunç bir şey gibi geliyor bana. o kütürdü çatırtı sesleri inanılmaz bir şey. sanırım ruh ile bedenin çatışması. ruhun bedenden nasıl zor çıktıgını simgeler gibi. ruh gitmek istiyor ama beden tutuyor. sanırım beden ruha aşık. ruh bedene kadar karşı nötr. beden gitse 1 dk beklemez gibi ama 3-4 snlik düşünme süresi tanır gibi. anlıyorum ki bedenlerimiz ruhlarımızın görünür yansıması. aslında beden hiç bir şey. seven gibilir gibilen sevilir hesabı; gibilen/kaybolan beden olacak. ama ruhlar baki.

    o halde anlıyorsun ki ölüm anı da böyle. büyük bir deprem. ruhu tutmaya çalışan bir beden. büyük çatırtı. ve ardından sonsuzluk?

    korkutucu olaylar. bir daha yaşamak istemiyorum.
    ···
   tümünü göster