1. 1.
    +35 -7
    interstarın artık interstar olmadığı şampiyonlar ligi maçları yerine papatyam dizisinin yayınlandığı zorlu günlerdi. Bu durumdan rahatsız olan ben evime bir adet dsmart almaya karar verdim. Mahallemdeki 50li yaşlarda olan televizyoncu ibrahim abiye durumu açtım. Durumu açar açmaz para kazanacak olmasından dolayı hemencecik bana hak verdi. “ismetciğim artık dsmartsız ev mi kaldı” dedi. Bu tavrı beni kıl etmişti ama mecburdum. Akşam namazından sonra evimde buluşmak üzere randevulaştık ve dükkandan ayrıldım.

    Akşam namazı çıkışı ibrahim abi elinde alet çantasıyla kapıda belirmişti. Hemen içeri buyur ettim, bir şey yer misin ibrahim usta, ustaların ustası, iş bilenin kılıç kuşananın diyerek ibrahim ustayla bağımızı pekiştirdim. ibrahim pekekenti bir adet limonata istedi. içine tükürüp zütürdüm ve içti. Daha sonra “hadi göster televizyonu da ayarını yapalım” dedi.

    iki duvarın birleştiği salonumuzun duvarlarıyla 45 derece açı yapan ve gündüzleri ışıktan dolayı izlenmeyen televizyonumuzu gösterdim. ibrahim usta bu sırada televizyonun anten girişine bakmak üzere kafasını televizyonun arka bölümüne soktu.
    ···
   tümünü göster