1. 1.
    +68 -8
    evet beyler, uykucu sevgilimin evine yemeğe gitmiştim.. ev arkadaşı buse taş gibi tam gibilecek bir hatundur..ama hal ve hareketleriyle ve de ukalalığıyla benim nefretimi kazanmıştır.. neyse balkonda oturmuş güzel güzel yemeklerimizi yerken buse yine başladı benim saçlarım çok güzel benim saçlarım kadar güzeli yoktur falan demeye.. dıbına koyayım sinirlerim tepeme çıktı ve bişeyler yapmalıydım bir binlik..

    gittim banyoya aldım bu busenin şampuanını ve başladım içine attırmaya. nasıl da bi birikimse baya da boşalmıştım.. buse de duş alacaktı ve saçları gibilecekti..

    ama planım ters gitti beyler.. bu buse dışarı çıktı ve ben sevgilimle başbaşa kaldım.. e tabi sevişme faslı falan derken bu fasıldan sonra duşa gireyim dedim.. duşa girdim ve bi anlık dalgınlıkla az önce attırdığım şampuanı kafama sürmüş bulundum.. saçlarım yapış yapış olmuştu ve tavuk zütünden farksızdı amk.. sinirden oturdum ağladım.. insan içine çıkamazdım.. hemen aşşağıda bi berber vardı ve oraya gitmeye karar verdim.. aşşağı indim berberin kapısında 10 dkya gelcem yazıyodu..tam o sırada buse ve 3 tane daha tiki arkadaşı ordan geçiyordu ve beni gördüler.. kikirdeyerek geçip gittiler.. arkalarından 5 dk sonra ben de gittim.. eve girdiğimde kızların hepsi yerlerde yatıyordu amk..

    sevgilim mi? tahmin ettiğiniz gibi uyuyordu.. ama bu sefer suçu yoktu kızın.. kafamı gibeyim dicem de bi nevi gibtim zaten..

    (bkz: chrissin bütün hikayeleri bu başlıkta)
    ···
   tümünü göster