1. 1.
    +7 -1
    sözlükten giderek soğuyorum çünkü, troll'lüğün, prim yaptığı bir sözlük haline geliyoruz giderek.

    belki bu yazıma benzeyen 152198129 tane yazı var, umrumda değil. hiç biri benim satırlarım, benim fikirlerim değil.

    en basitinden, bir kız(kız da değil amk suzanlık yapıyor benim arkadaşım adam) toplaşın aşkoşlar sex hikayemi anlatıyorum diyor, yazdığı dakikada 12321 tane rezerved alınıyor. oysa benim (bkz: ulan içine sıçılmış bir hayatın öyküsü) sadece 10-15 kişi okuyor. neden? çünkü duygularımı yazdım diye.. hayal gücümü kullanmadım diye

    sözlükten giderek soğuyorum çünkü girdiğim her başlıkta sayısız up görüyorum. oysa benim gece gece vakit ayırıp tek tek yazdığım, açıkladığım (bkz: gece gece ufak bir şarkı derlemesi buyrun) başlığını 4 kişi görüyor. niye? çünkü zibiryar tane up yapmadım.

    sözlükten giderek soğuyorum çünkü fake hesaplar giderek artıyor. öyle başlıklar görüyorum ki resmen adam kendini gibtirtmek için açmış.

    @1, bebişinci, dötüncü oluyor;

    @2 2. 3. nesil..

    tesadüf mü..

    sözlükten giderek soğuyorum çünkü başlık gibertme, nickaltı gibertme diye bir şey var. mause aşağı inene kadar ömrümden ömür gidiyor.

    şu sözlükte en çok dedeler'e gülüyorum lan ben. adam yedirdi mi google chrome giber diyorum şuku veriyorum. ılık zütlü falan değilim, eskisi gibi oluyor lan sanki. eskiden güzeldi. (şimdi bir tane akıllı kelleharic22 dötüncü nesil. diyecek, gibtim zannedecek. sen ne zaman eskidin ki diyecek. bu da bir soğuma nedeni.)

    nickaltı demişken, diğer sözlüklerden farklı bir özellik var. başlıkları çok kullanıyoruz. ben elimden geldiğince bi adamın entry'sini beğendiysem o entry başlığını kopyalayım nickaltına giriyorum bkz şeklinde, güzel yazmış diye yorum da yapıyorum. benden sonra o başlığa girenler görürse ne yazmış acaba diye baksınlar.

    sözlükten soğuyorum çünkü artık herkes bir laf sokma çabasında. adam orda annem lenf kanseri.. ölecek yazıyor, bir tane eleman hadi ya, iyi bulaşıcı değildir umarım dün korunmadık yazıyor.

    sözlükten soğuyorum çünkü, artık sözlük anlayışından çıkıyoruz. benim en beğenilen entrylerime, son oylananlara ne bileyim tüm entrylerime bakın. bir tane bu yukarda saydıklarımdan var mı?

    oh be!
    ···
   tümünü göster