1. 1.
    +2
    ciddi bir şey yazmak istedim özet geçmek istemiyorum

    bu sözlüğe katıldığım zamanı hatırlıyorum. güzel günlerdi. kaliteli insanlar vardı ama herkes ayrı bir dünya idi. anarşist yapısından hiç ödün vermeyen bir sözlük idi. bilgin gökberk'i gibertmeler, inciyarakos'u japon milli takımında tanıtmalarımız, dedeleri yedirdiğimiz günler... evet artık güzel bir anıymış gibi hatırlıyorum. bu sözlükte bir çok insan tanıdım. en kötü günümde destek oldular, yanındayız panpa dediler. en iyi günümde de bira tokuşturup güldüm eğlendim. hatta incisözlük sayesinde sosyal sorumluluk projeleri bile yapabileceğimi gördüm. özellikle de yakın zamanlarda bu sözlükteki panpalarımla darülaceze'yi ziyaret ederek bunu kanıtlamış oldum.

    yakın zamanlarda "smackdown 1999","berk can 2002" gibi sözlükteki yazarları çileden çıkaracak yazarlar türedi. özellikle hatırlıyorum da berkcan 2002'nin zaz'ı gibtiğini söylemesi aklımda çıkmıyor. ne güldüm amk. bugün sözlükte anlamsız başlıklar var. yok bilmem nenin capsi diyerekten insanları kandıran, neyce olduğunu anlamadığım ve de türkçeyi katletmek üzere programlanmış insan benzeri şeylerin, yok bilmem şey için şu kadar entry giriyoruz diyerekten insanları kandıran kişiler sözlüğe zarar veriyorlar ve de daha da büyük zarar verecekler.

    durum gerçekten ciddi. benim gibi rahatsız olan onlarca yazar var. moderasyondan bu konu hakkında bir yaptırım bekliyorum.

    sevgilerimle

    tonystark

    not: dötüncü nesilsin lan ne eski zamanlardan bahsediyorsun diyenlere de, üçüncü nesil yazarlığım olduğunu ve de bazı sebeplerden ötürü onu kaybettiğimi bildirmek isterim.
    ···
   tümünü göster