1. 151.
    +3 -3
    hala devam ediyo huur çocukları bşalığı trollemeye. olm bak gelmeyin konyaya feriştahınıza kadar gibertirler burda sizi. adam olanın başımız üstünde yeri var, huur çocuklugu yapıp sağa sola laf atanlarınsa en büyük düşmanı biziz.

    bre adanalı şalvarlı kürt huur çocuğu, sen kimsin de konya'ya laf atarsın? adana komple yannan olsa gene konya'nın yarısı etmez, gittim gezdim bi tak yok dıbına koydumun memleketinde.

    gelmeden laf atmaya devam etmeyin sülalenizi giberim sizin. sosyal demokratım evet, şehirde yobaz insanlar var gerici tipler mevcut; ama şehir planlaması olarak, fiyatlar olarak daha iyi bir şehir bulamazsınız türkiye'de. insanları size kötü gözükse de, bir muhabbet kurduğunuzda yardım etmeyecek olanı da yoktur.

    ben ankarada okuyorum lanet ettim dıbına koydumun şehrine. konyamın yerini tutar mı nah tutar. ha insanları iyi ankaranın da çankaya'dan çıkmazsan sosyal demokratların havasını yoğun yoğun solursun, lan dersin nasıl çıkıyo bu kadar oy dıbına koyim. sonra konya'ya gelirsin akpartinin merkezine, anlarsın ki bu kadar çıkması bile iyi bir şey.

    öyle işte huur çocukları çıktıkça ben bu başlığa damlayacam akıllı olun zütünüzden kan aldırmayın, konya adanayla felan karşılaştırılacka kadar aşağı seviyede değildir 2-3 istanbullu bin kurusunun lafına aldanmayın
    ···
    1. 1.
      0
      ALLAHIN ADANA ULAN AMK SAKIRTI SENI
      ···
   tümünü göster