1. 1.
    +11 -1
    herşey neden bu kadar hızlı karmaşık yorucu akıyo lan. eskiden oyun gibi gelen herşey daha gerçek kimliğe bürünüyor.
    ayrılık acısı bile ayrı bir tat verirken o tadı da bulamıyorum artık oolum. bütün gün iş görüşmesi peşinde koşturmaktan ebem gibildi 40 saattir uykusuzum zütümü delmişler haftaya bir mülakat daha var ona da gel demişler rakiplerin var tek bir iş pozisyonu, rakipler üçe düşmüş ama sğalam taşşaklı adamlar. aklında sadece bu, memleketine dönüyosun. bir bakıyosun ki o.
    5 seneyi aştı 6. senesine geliyor. neden çıkıyor şimdi durduk yere ki. bağalanamadım lan işte başka kimseye alamadım hayatıma sokamadım. yüzünü bile unutmuş olabilirdim belki. ama çok mutluydun be bugün. öğretmen olmuşsun tayinin çıkmış nişanlın da öğretmenmiş. bir kendime baktım bir ona. tebessüm edebildim ama kendi kendime. ne soğuk bir duş etkisi ne kin ne öfke. bi umut vardı birazcık ama çok küçük belki öldükten sonra beni severdin kimse olmazdı sadece senle ben. o anlamsız umudun uçuşuna ancak bi tebessüm edebildim. şimdi ise boğazım düğüm düğüm. ağlamak da ne ki zaten deflarca defalarca ve defalarca rüyamda ağlamadım mı?

    iş müfettişi olmak istiyordum oolum ben. canını alıp ekmeğini vermeyen huur çocuklarının üstüne çökmek istiyordum adaletin kılıcı olacak anasını bile gibecektim ortalığın. ama o çocuk olsam hiçbirşey istemezdim. çünkü istediğim şey mevki para değilmiş be sevgili sadece senin hayalinden kurtulmak için ürettiğim palavralarmış kendime. benim dünyamda hep sen vardın ama artık yoksun. bugün çok mutluydun gözlerinde benden eser bile yoktu. beni palavralarımla başbaşa bıraktın be sevgili.

    bırakmayın oğlum! öldüresiye kavga da etseniz gırtlaklasanız da birbirinizi, bırakmayın lan biriciğinizi. ben bıraktım tek bir küçücük belki de istemediği bir kelimesine bıraktım hem de kargaların bile güleceği ama güya prensipli gururumun önlenemez yükselişine kurban ederek bıraktım. hak etmedim seni sevgili.

    pişmanım.

    sönüyorum...

    özet: okumak istemeyen gibtirsin gitsin duygusuz huur çocukları sizi

    kardı yağdı, yağmurdu aktı, sonra toprağa karıştı, kurudu de, soldu de... ne bileyim işte, kısaca öldü de

    http://www.youtube.com/watch?v=h8K1cJ9qQrY

    Vay amk şaka maka on yıl olmuş neler geçmiş üstünden ve ben evlenmişim bu kadar duygusal biri miymişim şu an şaşıyorum.
    ···
   tümünü göster